Svenska
Gamereactor
artiklar

Månadens läsare (april) har korats

Vem har skrivit de mest läsvärda bloggarna, skött sig väl i kommentarer och hjälp atmosfären här på siten under de gångna veckorna? Det är dags för oss på redaktionen att utse det vi anser vara Månadens Gamereactor-läsare...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var för tre månader sedan som vi meddelade att vi avsåg att dra igång Månadens läsare, igen, en viktig del av sitens tillväxtperiod och utveckling från cirka 12-13 år tillbaka och något som vi helt ärligt hade glömt bort - korkat nog. Månadens läsare är helt enkelt tävlingen där vi varje månad korar och hyllar en av våra medlemmar för dennes bidrag till sidan. Något vi baserar på aktivitet i bloggar, kommentarer och artiklar men även sett till individens generella ton och genomsnittlig kvalitet på inläggen. Så med april bakom oss är tiden kommen att slutligen kora årets första segrare här på Gamereactor.

Månadens Gamereactor-läsare under april är ingen mindre än Parantes som via läsvärda bloggar om hans kommande romandebut samt trevliga kommentarer och en allmänt gemytlig och lugn ton samt gott om passion för spel som underhållningsform, gjort sig förtjänt av denna ära. Stort grattis Parentes, du vinner ett gamingheadset från Logitech samt möjligheten till skräddarsydd bloggbanner. Tack för ditt deltagande.

Månadens läsare (april) har korats
"Parantes" är Månadens läsare i april 2022.
Detta är en annons:


Loading next content