Svenska
Gamereactor
artiklar

Här är hela schemat för E3 2017

Alla hålltiderna för samtliga presskonferenser: Microsoft, Nintendo, Sony, Bethesda, EA, Ubisoft och en för PC-fansen...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

E3 2017 är nu mindre än en ynka månad bort, och som vanligt kan vi räkna med att där få se ett otal stora utannonseringar från både utvecklare och utgivare. Det är trots allt spelvärldens överlägset viktigaste mässa. Men som vanligt är det så att det mest spännande sker innan dörrarna ens överhuvudtaget öppnats på E3, jag snackar såklart om de stora presskonferenser som äger rum dagarna innan eventet där de verkliga giganterna avslöjar vad som ska komma både i år, nästa år och i vissa fall längre fram än så. Här nedan hittar du E3-schemat för 2017, och om något ändras eller läggs till kommer vi uppDagra denna artikel så du ska kunna planera ditt livestreamande.

Här är hela schemat för E3 2017

Electronic Arts
Dag: Lördag, 10 Juni
Tid: 21:00

EA kör åter ett tredagarsevent de kallar EA Play där alla kommande, utannonserade spel ska visas upp. Besökare kommer hinna lira flera av dem medan alla som följer det online kan se fram emot intervjuer, gameplay och andra aktiviteter. Eventet startar dock med en 90 minuter lång presskonferens där vi bland annat kommer få se Need for Speed 2017, FIFA 18 och Star Wars Battlefront II - bland många andra spel.

Microsoft
Dag: Söndag, 11 Juni
Tid: 23:00

Microsoft satsar allt hårdare på E3, men det har på förhand sällan varit mer spännande än nu då Xbox Scoprio ska visas upp för förta gången. De satsar stenhårt på denna prestandabest och vi kan se fram emot att faktiskt få se konsolen, veta dess prislapp, premiärdag och ta del av det riktiga namnet (Scorpio är en arbetstitel). Säkerligen vankas något vrålsnyggt spel som visar varför hårdvaran är värd dina slantar och sannolikt finns några överraskningar. Utöver det kan vi såklart räkna med mer från Sea of Thieves, Forza Motorsport 7 och Crackdown 3. 343 Industries kommer också visa något, men de har redan nu gått ut med att det inte är Halo 6 - vi sätter slantarna på en jubileumsversion av Halo 3 som ju fyller tio år 2017.

Detta är en annons:

Bethesda
Dag: Måndag, 12 Juni
Tid: 04:00

Detta blir tredje året i rad som Bethesda medverkar med en egen presskonferens, och det är ett tecken på att de fått ett bra mottagande för sina ofta väldigt matiga tillställningar och att de tror på sina produkter. Quake Champions lär vara ett av årets huvudnummer, men det ryktas om utannonseringar av spel som The Evil Within 2. Bethesda själva har redan sagt att de jobbar på tre ännu ej visade spel, varav två av dem är större än något annat de gjort tidigare. Om det inte lovar gott, som bör det kanske filas på kalibreringen något.

PC Gaming Show
Dag: Måndag, 12 Juni
Tid: 19:00

PC är ju inte någons format egentligen, men det betyder inte att plattformen blir utan ett eget event. Det är så många aktörer som är beroende av just PC och med PC Gamer och Intel i spetsen utlovas "a mix of announcements, new trailers, gameplay videos, and updates on projects already announced". Vi vet att Xbox ska vara med liksom BattleTech, PlayerUnknown's Battlegrounds, och Total War: Warhammer II för att nämna några. De så kallade "Master Race"-spelarna tycks alltså ha något att se fram emot.

Här är hela schemat för E3 2017

Ubisoft
Dag: Måndag, 12 Juni
Tid: 22:00

Ubisoft brukar alltid leverera i kategorin E3-presskonferenser, även om vi lite gnälligt ibland kan känna att Just Dance får för mycket tid i rampljuset. Far Cry 5 och The Crew 2 hör till två av de bekräftade spelen som ska visas upp, och rimligen kan vi också se fram emot Assassin's Creed: Origins. South Park: The Fractured But Whole väntas visas upp, även om inget är bekräftats, och så har det ju länge nu ryktats om ett nytt Splinter Cell... Dags nu kanske?

Detta är en annons:

Sony
Dag: Tisdag, 13 Juni
Tid: 03:00

Den för E3-streamare extremt långa måndagen bara fortsätter inpå småtimmarna under vad som tekniskt sett är tisdag morgon så Sony kör igång sin presskonferens. Sony har svart bälte i presskonferenser och vi kan räkna med att få se spel som God of War, Detroit: Become Human, Spider-Man, Uncharted: The Lost Legacy, The Last of Us 2 och Days Gone. Förhoppningsvis blir det även gästspel från Final Fantasy VII: Remake och Shenmue 3, men vi räknar såklart även med överraskningar.

Nintendo
Dag: Tisdag, 13 Juni
Tid: 17:30

Nintendo kör inte längre med livesända presskonferenser, utan har en så kallad Direct-sändning planerad följd av en show med intervjuer och gameplay. Årets höjdpunkt lär säkerligen bli Super Mario Odyssey men vi kan garanterat räkna med stora Switch-överraskningar. Vi fortsätter hoppas på Metroid, men det egentligen inget som tyder på att det vore mer sannolikt i år än något tidigare (då det inte dykt upp heller).

De flesta av dessa kommer du att kunna se live här på Gamereactor, och vi kommer även ha intervjuer, gameplay-videos och annat från vårt utsända team på mässgolvet för att kunna visa upp allt som händer. Dessutom kommer vi täcka de största presskonferenserna med sammanfattande artiklar över vad som visats.

Här är hela schemat för E3 2017
Super Mario Odyssey
Här är hela schemat för E3 2017Här är hela schemat för E3 2017Här är hela schemat för E3 2017Här är hela schemat för E3 2017
God of War, Detroit: Become Human, Days Gone, Spider-Man
Här är hela schemat för E3 2017Här är hela schemat för E3 2017
Crackdown 3, Sea of Thieves
Här är hela schemat för E3 2017
Star Wars Battlefront II


Loading next content