Svenska
Gamereactor
artiklar

Här är nattens alla trailers och nyheter från Marvel Studios

Missade du Marvels fest i natt där de avslöjade massa saker om framtiden? Då ska vi hjälpa dig att komma ifatt...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Marvel köttade på ordentligt i natt och visade upp både det ena och det andra. Vid det här laget skulle ju redan den fjärde fasen ha varit inledd men så blev det som vi vet inte. Marvel Studios har dock inte lutat sig tillbaka och lagt upp fötterna på skrivbordet. De arbetar på precis som förr och i natt hade de mycket de ville visa upp för oss och här följer en sammanfattning!

WandaVision | Official Trailer 2
Om ungefär en månad släpps första avsnittet av TV-serien WandaVision som på förhand ser ut att bli det märkligaste Marvel gjort hittills. Serien kommer att blanda både sitcom med typiska Marvel-filmer vilket onekligen kommer att bli väldigt intressant. Den nya trailern kan du kika på här.

Christan Bale spelar skurken Gorr the God Butcher i Thor: Love and Thunder
Vi har vetat om ganska länge att Christian Bale ska spela skurken i den fjärde filmen om Thor (som även ser ut att bli lite av en Guardians of the Galaxy-film). Vem han ska spela har vi däremot inte haft en susning om. Nu avslöjar Marvel att han kommer att spela ingen mindre än Gorr the God Butcher.

Här är nattens alla trailers och nyheter från Marvel Studios
Christian Bale spelar skurken Gorr the God Butcher i Thor: Love and Thunder.
Detta är en annons:

Falcon and the Winter Soldier | Official Trailer
Vi har tidigare bara fått se ett litet smakprov från Falcon and the Winter Soldier. Nu har vi äntligen fått en ordentlig trailer som utspelar sig efter Avengers: Endgame. Vi har även fått ett premiärdatum på serien. Är du sugen ska du därför ringa in 19 mars 2021 i din kalender. Här klickar du för att se trailern.

Jon Watts regisserar Fantastic Four
Marvel har äntligen gett grönt ljus för en film om Fantastic Four vilket många sett fram emot sedan de återfick rättigheterna. Vi vet än så länge i princip ingenting om filmen men däremot avslöjade Kevin Feige att filmen regisseras av Jon Watts som tidigare regisserat Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far From Home och som även regisserar den tredje filmen i serien.

Här är nattens alla trailers och nyheter från Marvel Studios
Jon Watts som tidigare regisserat filmerna om Spider-Man kommer regissera Fantastic Four.

Loki | Official Trailer
Efter att superhjältarna misslyckades i sin tidsreseplan och lät Loki fly från New York är det ingen som vet var han tog vägen. Detta kommer berättas i hans egen TV-serie som släpps på Disney+ i maj nästa år. En trailer finns nu att kika på som du finner genom att klicka här.

Detta är en annons:

Nya filmen om Ant-Man och The Wasp heter Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Peyton Reed är inte färdig med Marvel utan kommer återvända när han regisserar den tredje filmen om Ant-Man som nu fått titeln Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Återvänder gör även Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas och Michelle Pfeiffer. Dessutom kommer två nya skådespelare göra entré där Kathryn Newton (Freaky, Pokémon: Detective Pikachu) spelar en äldre Cassie Lang och Jonathan Majors (Da 5 Bloods) spelar superskurken Kang the Conqueror.

Här är nattens alla trailers och nyheter från Marvel Studios
Den tredje filmen i serien om Scott Lang heter Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Marvel utannonserar en mängd nya TV-serier
Marvel expanderar universumet rejält och satsar nu ordentligt på TV-serier. De utannonserade nämligen fyra nya TV-serier under natten - Secret Invasion, Ironheart, Armor Wars, och I Am Groot. I Secret Invasion kommer vi återse både Samuel L. Jackson som Nick Fury samt Ben Mendelsohn som Talos. När Tony Stark nu är död kommer någon ny person ta hans plats och som väntat kommer Riri Williams göra det i hennes serie Ironheart. Don Cheadle kommer även återvända som War Machine i serien Armor Wars som handlar om vad som händer när Tonys teknologi hamnar i fel persons händers. I Am Groot kommer innehålla flera kortfilmer med Baby Groot och det kan väl knappast skada?

Här är nattens alla trailers och nyheter från Marvel Studios
Hela fyra nya TV-serier utannonserades i natt? Är du sugen på någon av dem?

Tatiana Maslany spelar She-Hulk i TV-serien She-Hulk
Spännande nyheter har uppdagats inför kommande TV-serien She-Hulk. Tim Roth kommer nämligen återvända som Abomination och Mark Ruffalo kommer även reprisera sin roll som Bruce Banner/Hulk. Vi vet nu även att Tatiana Maslany (Perry Mason, Stronger) kommer spela rollen som Jennifer Walters/She-Hulk.

Här är nattens alla trailers och nyheter från Marvel Studios
She-Hulk kommer göra entré i sin egen TV-serie och återvänder gör Tim Roth och Mark Ruffalo.

What If...? | Official Trailer
Vad hade egentligen hänt om T'Challa blev Star-Lord eller om Peggy hade blivit USA:s supersoldat och där Steve istället blev Iron Man? Detta är bara några av de olika alternativa scenarion som TV-serien What If...? kommer utforska. Nästa sommar släpps TV-serien som består av 23 avsnitt där de flesta skådespelare kommer reprisera sina roller. En trailer kan du kika på här.

En smygtitt på Ms. Marvel
Vi vet än så länge inte mycket om den kommande TV-serien Ms. Marvel. Den tidigare helt okända skådespelaren Iman Vellani kommer spela rollen som Kamala Khan och i ett nytt klipp får vi se lite, lite grann från TV-serien men vi får även lite information om vem karaktären faktiskt är. Klicka här för att kika.

Captain Marvel 2 släpps 11 november 2021
Nia DaCosta (Little Woods, Candyman) kommer regissera Captain Marvel 2 som nu fått ett premiärdatum. Biopremiären blir alltså 11 november 2021. En fullvuxen Monica Rambeau, som kommer introduceras i WandaVision, kommer också vara med men det kanske mest intressanta är att Ms. Marvel även kommer att dyka upp i filmen.

Guardians of the Galaxy får en julspecial
När James Gunn återvänder för Guardians of the Galaxy Vol. 3 är även tanken att spela in en julspecial. Julspecialen kommer sedan ha premiär under 2022 som kommer gå under namnet The Guardians of the Galaxy Holiday Special.

Här är nattens alla trailers och nyheter från Marvel Studios
Detta låter väl som ett utmärkt sätt att inviga julen 2022 på?


Loading next content