LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      artiklar

      Hetast 2021 (3)

      Efter att ha skrivit om 15 stycken heta 2021-spel de senaste två dagarna är det nu dags för oss på redaktionen att kora de fem allra hetaste...

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i
      HQ

      Här hittar du de andra delarna ur denna artikelserie: (1) / (2)

      Hetast 2021 (3)

      (5) Horizon: Forbidden West
      Holländska Guerrilla Games är minst sagt kapabla, det vet vi, och Horizon: Zero Dawn var ett ytterst trevligt actionäventyr proppat av hiskeligt läcker grafik, fantastisk atmosfär, minnesvärda bosstrider och unik design. I uppföljaren Forbidden West tvingas hjältinnan Aloy färdas till den förbjuden delen av spelvärlden för att försöka hitta orsaken till en pestsmitta som dödar allt i sin väg, och det ser såhär på förhand alldeles utsökt ut. Tack vare Playstation 5 ser grafiken ut att bli något i hästväg och vi ser verkligen fram emot att besöka undervattensvärldar och stöta på helt nya fiendekreationer.

      Hetast 2021 (3)
      Detta är en annons:

      (4) Dying Light 2
      Ett av årets mest intressanta spel är uppföljaren till ett av de bättre zombiespelen. Spelet hade såklart sina brister som svagheter i story och uppdragsdesign. Dying Light 2 ämnar att ta vara på det som gjorde föregångaren så unikt med parkour, vertikala miljöer och en dag och natt cykel som förändrar fiendefaunan. För att sedan expandera och förbättra konceptet från föregångaren. Denna gång ska vi få spela som en ny protagonist vid namn Aiden Caldwell som gör jobb för olika uppdragsgivare i staden endast namngiven The City. Staden sägs vara fyra gånger så stor som miljöerna i det första spelet och kommer fungera lite annorlunda. Denna gång kommer dina beslut att ha inverkan på miljöerna. Dina val förändrar hur staden ser ut och vilka av fraktionerna som får mer eller mindre makt. Det kan också vara händelser som tack vare dina val kan förändra staden på mer omfattande sätt. Ett exempel som vi fått se i en av spelets trailer är en del av staden som varit under vatten. I ett uppdrag leder ett av dina beslut till att stadsdelen töms på vatten och en konsekvens blir introduktionen av nya fiender som nu vaknar till liv. Hur djupt eller omfattande systemen blir när spelet släpps är svårt att säga på förhand men vi på Gamereactor anser att det ser mycket lovande ut. Detta sätt att ge spelarens handlingar tyngd är nytt för serien och kan bidra till att lyfta det som föregångaren fick hård kritik för nämligen spelets story. Det kan också hjälpa till att ironiskt nog att skapa en mer levande och föränderlig spelvärld. Visuellt ser det också ut att bjuda på en mycket vacker spelupplevelse. Därför ser vi på Gamereactor fram emot att få mörda zombies på nya och bekanta sätt i detta kommande actionspel.

      Hetast 2021 (3)

      (3) Resident Evil: Village
      För 15 år sedan körde vi en artikel här på Gamereactor kallad C(r)apcom. De hade helt tappat riktning och Resident Evil var en spretig sörja. Sedan dess har de skärpt till sig och frågan är väl om vare sig Capcom eller Resident någonsin varit bättre än nu? Vi snackar utomordentliga remakes, suveräna numrerade spel och en fingertoppskänsla för vad folk vill ha. När de nu bjuder upp till skräckdans på nytt i Resident Evill: Village och denna gång kompletterar sina zombies med varulvar, är det så hett av vi nästan får frossbrytningar bara av tanken.

      Hetast 2021 (3)
      Detta är en annons:

      (2) Elden Ring
      Tiden går sannerligen inte fort när man har tråkigt. Att det enbart är ett och ett halvt år sedan From Software utannonserade deras mest ambitiösa spel någonsin (sett till storleken) känns inte länge nog, sett till antalet kvällar som vi har jagat rykten, spekulerat tillsammans, och unisont längtat medan livechatten på vartenda spelevent sedan utannonseringen har fyllts med "OHHH". Med den väldigt engagerade spelarbasen som From Software har byggt upp under åren så har de genom problemen som pandemin skapat råkat genomföra den bästa marknadsföringsstrategin någonsin vilket officiellt bekräftades när titeln röstades igenom som det absolut mest efterlängtade spelet för tillfället under The Games Awards i december. För detta så tackade studion via deras marknadsföringschef Yasuhiro Kitao och avslutade med beskedet att vi ses under 2021. Vi vet att det kommer bjudas på en spelvärld som är mer öppen än deras tidigare titlar, "proppfull av faror och hot, därtill många områden som bjuder in till utforskning i komplext designade slot" , och att utforskandet förmodligen kommer ske från ryggen på en häst. Rykten från olika håll, från olika källor har bildat en obekräftad sanning, och med de här extra åren av spelutvecklande så är Elden Ring ett vansinnigt hett spel som egentligen enbart låter sig besegras av en enda titel.

      Hetast 2021 (3)
      Årets hetaste spel 2021 enligt oss på Gamereactor. Håller du med oss?

      (1) God of War: Ragnarök
      I över tjugo timmar, förlagt under en enda tagning stirrade vi på Kratos ladugårdsbreda ryggtavla medan han ännu en gång lade gudalik bakom sig. Denna gång var det dock inte hämnd eller ett omättat raseri som låg som motivation bakom slakten, och detta nya känsloregister, den här pånyttfödelsen för spelvärldens grinigaste gringubbe har vi så klart den då nyblivna farsan Cory Barlog och hans utvecklargäng hos Santa Monica att tacka. Kim Orremark hade inte byxorna på sig en endaste sekund under recensionsspelandet och utöver liret i sig som belönades med vårat högsta betyg så ger vi det hemliga slutet även det en tia. För när säcken äntligen skulle knytas ihop, så vi kunde vila, reflektera, och bädda ned det nya radarparäventyret i långtidsminnet så knackade det på dörren... Legenden lyder att när Tor vredgas så bränner han runt i en tjusig vagn, dragen av bockarna Tanngnjóstr och Tanngrisnir. Den åsynen, den striden, tillsammans med fler möten med Odens dödsfräcka korpar är kanske vad som väntar i Ragnarok, och under Playstation 5-uppvisningen i september så fick vi en bekräftelse på att Ragnarök släpps under 2021. Det är uppföljaren på ett av världens bästa spel, ett av världens snyggaste, mest välregisserade och stämningsproppade lir, vilket gör vi utan vare sig diskussion, gräl eller mutor korar Ragnarök till det absolut hetaste spelet vi kan tänka oss.

      Här hittar du de andra delarna ur denna artikelserie: (1) / (2)



      Loading next content