Svenska
Blog
Jag spelar Titanfall

Jag spelar Titanfall

Skrivet av Aaandy den 14 februari 2014 kl 17:22

Öppnade min e-postinkorg i morse och såg till min förvåning att jag blivit inbjuden till betan av Titanfall. Spännande, helt klart, och jag startade genast upp det hemska Origin för att installera det. Efter lite problem, som vanligt, var jag igång.

Egentligen hade jag inga förväntningar på spelet, då jag för det mesta enbart spelar Counter-Strike: Global Offensive för att stilla min multiplayer-lust, men Titanfall sägs ju revolutionera multiplayer-spelandet och vara något utöver det vanliga...

Tyvärr känns det för mig istället som exakt samma gamla vanliga militärsoppa. Visst, man har infört stora robotar som ska användas som fordon, men då de flesta får en sådan någon gång under rundornas gång blir det mer rörigt än häftigt. Det märks att det är vissa av personerna som stod bakom Call Of Duty som gjort detta spel. Mycket är detsamma. Olika soldat-klasser. Olika titan-klasser. Olika småuppdrag att utföra under rundorna för att skynda på sitt levlande. Olika vapen och tillbehör som går att välja hur man vill.

Lite nytt har de dock lyckats klämma in. Vad sägs om en pistol som automatisk siktar in på ens fiender efter en liten stund? Eller att man kan hoppa, dubbelhoppa och springa på väggar exakt hur mycket som helst?

Hur som helst är jag som spelnörd nöjd över att för en gångs skull få en betanyckel till ett spel som ännu inte släppts, mindre nöjd över hur Titanfall visade sig egentligen vara.

Om det är någonting du funderar över kring Titanfall är det bara att skriva det i kommentarerna, så ska jag försöka svara på det så gott det bara går!

HQ