Svenska
Jag har äntligen varvat Super Mario Odyssey! #1

Jag har äntligen varvat Super Mario Odyssey! #1

Skrivet av Dobar den 18 februari 2018 kl 18:22

"Varvat. Klarat 100%. Done&done.". Är alla olika ord jag sällan får chansen att uttrycka numera. Man börjar bli till åren, hunnit få barn och med sitt nyfunna konsekvenstänk återupptagit studierna. Tiden finns knappt till - måste ha varit år sedan sist!

Under 2017, i slutet på av oktober, hade jag just införskaffat mig Super Mario Odyssey och började spela så fort chansen gavs. Verkligheten kom ifatt mig och dottern vaknade upp från hennes alldeles för korta vilostund. Kanske hann med 30 minuter . . .


. . .Men sånt är livet då man blivit äldre; verkligheten/livet kommer alltid ikapp en och det är inte alltid så lätt att få ihop livspusslet med barn, studier, andra måsten och slutligen ens egna nöjen.

Jag hann iallafall samma dag skapa en tråd här på forumet angående spelet. Drygt en månad senare lovade jag med skrift i samma tråd att jag skulle återkomma med en recension när jag hade varvat det.

Nu, månader senare, är dagen slutligen här. Och till dagen i ära firar jag den med att förlora min blogg- och recensionoskuld.

Ni kan läsa min av recension av Super Mario Odyssey på följande länk: https://www.gamereactor.se/medlemsrecensioner/31423/

Jag hoppas ni tycker om den. Om inte, så höll jag iallafall mitt löfte. ;-)

HQ