Svenska
Apple AirPods Max! Hur har jag kunnat missa dessa?

Apple AirPods Max! Hur har jag kunnat missa dessa?

Hur har jag kunnat missa dessa hörlurar! Jag tror det kan bero på allt såsom Xbox series X, PlayStation 5 (som jag fortfarande väntar på), iPhone 12 Pro osv. Man har grottat ner sig i allt detta. Läst på om allt inom dom då jag har ett brinnande intresse för ovan nämnda prylar. När jag väl såg dessa hörlurar här på nätet så sent som igår och såg att dom släpptes 15'e december så satt man där och bara stirrade tomt.

Kan säga som sådan att jag vill ha som med allt annat. Kommer troligtvis vänta tills nästa upplaga dock. Mina anledningar är då först och främst priset på 6695 kr. Med tanke på att det ändå är ett par hörlurar så ska det inte kosta så mycket. Nästa upplaga kommer ju dock kosta minst lika mycket. Kanske mer tom. Alla fall om man känner Apple rätt. Kommer nog stå där framför kassan med plånboken i hand till slut alla fall. Och då pratar jag om nästa upplaga av AirPods Max

Men mina andra anledningar till att jag väntar är ju då vissa små funktioner som recensenterna på nätet bara inte kunde förstå varför dessa funktioner inte fanns med här när dom finns i deras iPhones under dom senaste 4 åren såsom trådlös laddning t.ex. inte bara det.

Vad gäller designen så tror jag att det är vad vi alla får lära oss att gilla för den lär inte ändras i första taget. Jag gillar den dock efter va jag sett på bilder. Kanske tycker och tänker nått annat när man väl får se ett par sådana på nära håll och får klämma och känna.

HQ