LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog

      Ett besök på Flippin' Burgers

      Skrivet av Felx den 30 mars 2012 kl 23:29

      För alla er som har missat det ska jag börja med att berätta att det för en vecka sedan öppnade en ny restaurang i Stockholm. Flippin' Burgers slog upp portarna och sedan dess har den positiva kritiken haglat in. Idag besökte jag restaurangen tillsammans några kompisar och åt den bästa hamburgaren jag någonsin smakat.

      Bortsett från att vi fick köa ute i kyla och regn i strax under en timme var vistelsen helt perfekt. Det var kul att se hur pass mycket folk som besökte restaurangen, och att det var många som köade för att få komma in. När vi väl kom in blev vi omhändertagna av trevlig personal och efter att vi beställt maten tog det inte mer än 20 minuter innan den kom in. Med tanke på hur mycket folk som var där blev vi imponerade.

      Maten i sig var allt jag hade förväntat mig. Det var, utan någon som helst överdrift, en helt perfekt hamburgare jag åt. Den hamburgare jag beställde in kallades Flippin' och var i princip en dubbel cheeseburgare med lite annat i. Köttet, brödet och osten var det godaste jag ätit och det märktes verkligen hur pass bra råvaror maten var gjord av. Inga konstigheter, bara riktigt bra mat. Även pommesen var superb. Lagom salt, bra krispighet och trevlig storlek. Jag har aldrig varit något superfan av pommes frites men denna var verkligen riktigt bra.

      Till detta beställde jag in en milkshake. Jag läste någonstans att det skulle vara värt att besöka Flippin' Burgers bara för dessa milkshakes. Den Chocolate Fudge Brownie-shaken jag drack var helt fenomenal. Alla shakes görs på Ben And Jerrys's-glass, något som man märker när man dricker dem. De är otroligt mycket godare än milkshakes på exempelvis McDonalds.

      Det ända negativa med Flippin' Burgers är väl egentligen priserna. Notan hamnade på 235 kronor för en stor hamburgare, pommes frites, en milkshake och en cola. Men man ska ha klart för sig, det här är inget snabbmatshak á la Donken. Du får verkligen det du betalar för, och så här i efterhand känner jag att maten var värd varenda krona.

      Har ni inte besökt Flippin' Burgers än så uppmanar jag er till att göra det. Brutalt bra mat, trevlig personal och en riktigt stämningsfull restaurang. Helt enkelt perfekt.

      Ett besök på Flippin' Burgers

      HQ