Svenska
Vad är det för fel med mig?

Vad är det för fel med mig?

Skrivet av Fluffis den 13 juli 2012 kl 03:07

När folk ser på filmer så brukar de sträva efter att se bra filmer, eller hur? När folk jag umgås med sedan frågar mig om jag har sett t.ex "V för vendetta" säger jag oftast att jag inte har sett röken av den filmen. Förvånade brukar de bli när jag sagt det för de jag umgås med vet (och har troligtvis sett) min filmsamling som är på strax över 500 filmer.

Så, eftersom att jag inte har sett "bra filmer" så pratas det om att det döljer sig riktigt hemska filmer i samlingen. Mja, faktum är att säkert HÄLFTEN av filmerna är b-filmer eller på något sätt dåliga.

Vad sägs om t.ex 2012 Doomsday, 2012 Ice age, Almighty thor, Battle of los angeles, Die Zombiejäger, Robocop 3, Psycho-remaken, Howard the duck, Day of the dead: the beginning osv osv osv.

Vill man alltså se b-filmer så har jag alltså en hel del man kan välja på... problemet är ju bara att jag oftast får se dom själv. Så, vad har jag då sett för skräp de senaste dagarna/nätterna? Svaret är Asylum-filmer och liknande. Jag måste seriöst ha en skruv lös med tanke på att jag medvetet sätter mig och tittar på 2-3 b-filmer i sträck.. eller?

De senaste b-filmerna jag har sett är alltså dessa:

100 million bc
Alien vs hunter
Piranhaconda
Snakes on a train
Titanic II
The terminators
Transmorphers
Transmorphers: fall of man

Även om jag ibland blir rasande när jag ser på b-filmer så kan de även vara... riktigt avkopplande på något vänster. Se bara Plan 9 from outer space eller varför inte Bride of the monster! Riktigt underhållande filmer av Ed wood (nej, de är egentligen inte speciellt bra). Den där mannen såg verkligen något som ingen annan gjorde när han gjorde hans filmer (se annars Ed Wood-filmen så ser ni nog vad jag menar). Man kan i princip säga att Ed Wood-filmen har sagt till mig att det är helt ok att tycka om b-filmer.

Så är det något fel på mig för att jag tittar på så många b-filmer? ... Mja, det får ni nog bedöma själva ;) Jag kommer i vilket fall fortsätta titta på sån skit ett bra tag till.

(Tack som fan Tim Burton för att du gjorde Ed Wood-filmen, en av mina favorit-filmer!)

HQ