Svenska
Blog
Beroende av ett spel?

Beroende av ett spel?

Skrivet av Görta den 22 januari 2017 kl 15:47

2016 var ett speciellt år för mig när det gäller spel. Jag har alltid varit en som gärna spelar många olika spel, allt från 70-timmars rollspel till ett tvåtimmarsspel som Her Story. Jag tycker mig har en ganska så bred smak och kan ha kul med de flesta sorters spel. Men i maj förra året släpptes förstapersonssjkutaren som petade ner Mass Effect 2 från toppen av min personliga favoritlista: Overwatch.

Från och med den 24:e maj i fjol tills idag så har jag spelat Overwatch nästan varenda dag. Ofta flera timmar mer än vad jag brukade lägga på andra lir. Och då all tid har gått åt till det så har andra spel blivit lidande. Jag har inte hunnit testa Blood and Wine, Civilization VI, Oxenfree, Superhot, Hitman, Super Paper Mario: Color Splash eller Stardew Valley. Inte heller har jag lagt den tid jag önskat på att utveckla mitt eget fritidsprojekt.

Overwatch äter upp all min tid, och jag har hittills inte lyckats ändra på det. Jag lovar mig att bara köra en halvtimme, tre timmar senare sitter jag kvar. Jag är inte bra på det här med att begränsa mig själv, så nu funderar jag på om det är dags att ta i med hårdhandskarna och helt enkelt avinstallera skiten...

... Fast jag kanske väntar till Year of the Rooster-eventet är över...

Vet inte varför jag kände att jag behövde skriva det här, men there you go.

HQ