Svenska
Blog

Uncharted:The Lost Legacy - minirecension

Skrivet av Jimf3lt den 1 oktober 2017 kl 13:59

Jag har lyckats klämma in en del speltimmar mellan allt universitetspluggande och vikariejobbande. Denna gång har det senaste Uncharted-spelet gått varmt i PS4:an. Så vad tycker jag?

Jag var lite skeptiskt till detta speläventyr innan jag fick det i min ägo. Uncharted, utan Nathan Drake? Ska det vara något att hänga i julgranen? Svaret blir ett rungande JA. Naughty Dog har ännu än gång motbevisat mina farhågor. Spelet är brutalt snyggt, fartfyllt och kul att spela likt föregående spel i serien.

Jag anser att Chloe Frazer är en riktigt underhållande karaktär, som jag är glad att de valt att fokusera på. Hon är charmig, cool och lite mer nyanserad än Nathan Drake. Men däremot är jag inte lika förtjust i sidekicken Nadine Ross... Den förredetta skurken från Uncharted 4. Hon är rätt stiff.

Och ni som kanske hoppas på banbrytande skillnader i jämförelse med tidigare delar i serien, kan måhända bli besvikna. Det är ett Uncharted-lir som vanligt. På gott och ont. Vissa sekvenser i spelet blir kanske lite för upprepande ifall man drar paralleller med tidigare spel. Men jag gillar det ändå!

8/10

Uncharted:The Lost Legacy - minirecension

HQ