Svenska
Blog

Sex finfina tips på spel-Twitter

Skrivet av Jonas den 22 juni 2021 kl 01:37

Idag verkar många yngre köra hårt på TikTok, och Snapchat, många lite äldre finns på Facebook, och så har vi ju såklart evigt populära Instagram och Twitter. För min egen del är Twitter det självklara valet, där jag är mest aktiv. Följdaktligen har jag mina favoriter på konton du verkligen bör följa. Här är fem du absolut bör ha i flödet:

Shuhei Yoshida - Sonys bästa kanal för den som vill följa med företaget lite bakom kulisserna. Yoshida tar sig ofta tid att kommunicera med användarna, bjuder på till synes äkta åsikter och överraskar frekvent med intressanta inlägg.

Reggie Fils-Aime - Han må inte vara Nintendo-boss längre, men han har fortfarande fin insyn i spelbranschen och fortsätter vara rak och ärlig om det som är bra, samt är en guldkälla till läsning som kommer öka din förståelse om spelvärlden i stort.

Xbox Game Pass - Det släpps närmare ett tjugotal spel till Xbox Game Pass varje månad, något som betyder att det här är ett konto som har gott om roliga utannonseringar. Mycket presenteras dessutom med humor, ledtrådar och kryptiska inlägg.

Hideo Kojima - Kojima har två konton, ett japanskt och ett engelskt. Båda är faktiskt riktigt bra, men det sistnämnda är strået vassare för alla som vill komma en av spelvärldens mest kreativa genier lite närmare.

Jeff Grubb - Denna insider har inte haft rätt om alla sina rykten, men tillräckligt ofta för att Grubb ska vara värd att ta på allvar. Kort sagt är det här mycket spelrapportering startar och det är ofta väldigt intressant att höra vad han har att säga.

Major Nelson - Larry Hryb har varit ansiktet utåt för Xbox i sociala medier sedan tidig bronsålder, och är bättre på det än de flesta andra. Han har alltid intressanta inlägg att bjuda på, kommunicerar frekvent med stora utvecklare och är otroligt uppdaterad.

Sex finfina tips på spel-Twitter

Vi påminner såklart om att även Gamereactor finns på Twitter, ett lätt sätt att hänga med i spelvärlden och våra texter.

HQ