Svenska
Blog

Den stora jakten på en okej huvudbonad

Skrivet av Legacy den 31 augusti 2021 kl 13:36

Jag googlade efter ett par byxor en gång. Sedan dess har mina flöden i sociala medier varit fyllda med annonser från olika byxförsäljare som alla kör på den unika byxan som ser ut som ett par kostymbyxor men är superstretchiga och lika sköna som mjukisbyxor, säger de. Störigt, då jag inte är intresserad av någon av dessa dyra byxor från något pyttelitet företag som är färskare än skålen med frukostens flingor. Nästan alltid uppstartat i Danmark av någon anledning, dessutom.

Mig får ni inte så lätt, tänker jag. Men annonserna utvecklades sakta, det började bli solglasögon, givetvis också från ett lika färskt danskt bolag. Sedan dök de upp. Dad brand apparel, från USA, vilket kändes som en frisk fläkt. Jag har länge letat efter en keps att slänga på hjässan när håret inte samarbetar, men passformen stämmer sällan överrens med det jag vill ha. Det jag då hittade på Dad Brand Apparel kommer nog inte vara annorlunda, men motivet på kepsen kunde jag inte motstå. Catalina Wine Mixer, en referens till den bästa komedifilmen som har gjorts: Step Brothers.

Jag slog till för över en måndad sedan. Väntar fortfarande. Jag är inte van vid att handla från utlandet, än mindre från USA, men den långa väntetiden kan jag inte skylla på Dad Brand Apparel, inte heller USPS. Det är postnord som är boven här. Det var ett tag sedan som jag fick ett brev hem om att betala tullavgifter (88 spänn). Det betalades givetvis illa kvickt men ännu har kepan inte dykt upp. Jag väntar ivrigt!

Den stora jakten på en okej huvudbonad

Passar den inte hjässan min så ska den få hänga i farstun och bara se fin ut.

HQ