Svenska
Filmer att längta efter - del 2

Filmer att längta efter - del 2

Transformers: Dark of the Moon

Det enda dom behöver göra inför den här filmen är att gå I en annan riktning än tvåan. Bort med den löjliga humorn, bort med Megan Fox (som uppenbarligen inte är med) och släng in massa robotaction.

Tvåan var en stor besvikelse, men dess höjdpunkter var såklart alla strider mellan robotarna, kan dom toppa striderna från ettan och tvåan så kommer trean garanterat att bli en actionfest utan dess like.

Jag bryr mig faktiskt inte så mycket om storyn, så länge det finns någon. Egentligen är det ju bara en ursäkt för att få se robotar sparka stjärt, eller hur?
Men jag tycker ändå det ska bli kul att se robotarna verkligen fajtas mot människorna, i storstäder.

Utifrån den nya trailern att döma så verkar jag få precis vad jag önskar - massa underbart mastiga fajter mellan människor och robotar.

http://www.youtube.com/watch?v=gKOQAnvBHCw&feature=feedu

Hansel and Gretel: Witch Hunters

Jeremy Renner (The Town) och Gemma Arterton (Prince of Persia) gestaltar våra kära vänner Hans och Greta. Fast femton år senare, som häxjägare.

Jag vet egentligen inte mycket mer, men med Famke Jansen och Peter Stormare till hjälp så tror jag att Död Snö-regissören Tommy Wirkola kommer lyckas göra en underhållande twist på den klassiska sagan.

Bara titeln gör att jag vill se den här filmen.

Mission Impossible: Ghost Protocol

Ettan är klassisk, tvåan är tråkig och trean är awesome. Jag känner inte till storyn, men i regissörsstolen sitter Brad Bird (Järnjätten, Superhjältarna, Råtaouille) och jag är verkligen spänd över att se vad han kan göra utan animation till sin hjälp.

Cruise är självklart med igen och han får hjälp av Simon Pegg (Shaun Of The Dead) och Jeremy Renner (The Town) så castingmässigt verkar det också lovande. Dessutom ska ju Michael Nyqvist vara med på ett hörn, vilket får anses som... Intressant.

Det är främst dom tidigare filmerna som hjälper till att bygga upp hypen här, men skådespelarlistan och Bird ger sin beskärda del till hypen. Jag längtar.

Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Jag gillade verkligen första filmen och jag misstänkte starkt att en uppföljare skulle komma med tanke på slutet. Nu är den på väg.

Äntligen så ska Sherlock ge sig på sin klassiske fiende Moriaty, istället för Mark Strong från första filmen. Där har ni ytterliggare en ingrediens till hype.

Dessutom så ska ju Lisbeth Salander vara med. Eller, inte just hon, men Noomi Rapace, vilket är väldigt roligt - inte endast för att hon är svensk - utan för att hon är duktig, även om jag erkänner att det främst är för att hon är en svensk skådespelare som får chansen att breaka "over there".

Ge mig lika mycket humor, intelligens och action som i första filmen och ni får mina pengar på en biobiljett.

HQ