Svenska
Blog
Vi spanar in Qnap TS-451D2-2G

Vi spanar in Qnap TS-451D2-2G

Lite mer än tolv månader har hunnit fortlöpa sedan jag valde att lämna mitt mångåriga fysiska filmsamlande bakom mig och istället vandra den digitala vägen Jag ville utmana mig själv och kände någonstans djupt inne att jag hade tröttnat på all plast, alla pengar och all plats som samlingen tog upp. För er som missat det så finns en utmärkt artikel om här på Gamereactor där jag gaggar loss om min digitala resa, så spana absolut in 'filmsamlande och den digitala framtiden' om du inte redan gjort det. 

Artikeln är den andra i ordningen här på Gamereactor som utforskar digitala lösningar för oss filmsamlare och ni kan även läsa om när vi packar upp vår referensspelare för uppspelning av digitala filer, en Zappiti Pro 4K HDR. En riktig monsterpjäs som harvar ur sig en makalös bild och ljud. Och nu är det snart hög tid att kika närmare på en annan livsvitig komponent som ingen digital medialösning klarar sig utan, nämligen en NAS. 

Qnap TS-451D2-2G är en nätt liten instegsmodell med utrymme för fyra hårddiskar och perfekt som mediaserver i en RAID-5 konfiguration, och självfallet kommer vi kika närmare på den eftersom Qnap varit vänliga nog att skicka över en till oss. Vi spanar in alla medföljande komponenter, vad NAS-en kan göra, expansionsmöjligheter och mycket mycket annat. Så har du frågor och funderingar kring just detta med NAS och att digitalisera din fysiska filmsamling så tveka inte och skriv gärna till mig.

HQ