Svenska
Blog

Att förlora en bäste vän #2

Skrivet av Mr Clint den 6 oktober 2013 kl 16:22

Först och främst vill jag väldigt gärna tacka alla som kommenterade i det förra inlägget. Ett dussin knapptryck kanske inte ses som allt i världen för de flesta, men er support var verkligen det jag behövde. Jag har såklart pratat med många närstående gällande denna katastrof med min bäste kamrat, men det var just ert opartiska perspektiv som redde ut många jobbiga frågor som dansade runt i mitt huvud.

På både gott och ont var det också väldigt tröstande att man inte var helt ensam om en sådan förfärlig position som denna, och framförallt att det har i vissa fall har repat sig efter en övervägande tid. Jag har dessvärre inte uppdaterat om saken sedan dess. Mest för den enkla anledningen att situationen inte har förändrats... tror jag. En relativt ny tilldragelse har uppkommit som aldrig slutar cirkulera i min skalle, och jag vet ärligt talat inte vad jag ska dra för slutledning av saken.

Ett par veckor sedan bad jag ett par gemensamma vänner att höra av sig till min ex-kamrat gällande ett särskilt tillstånd jag har. Jag bröt visserligen mot ert kollektiva råd att lämna honom ifred tills vidare förbättring, men det är dessvärre ett väldigt allvarligt tillstånd jag har drabbats av, ett som jag inte känner för att dela med mig av här riktigt ännu. Detta bekymmer jag har startade någon gång i Januari under detta år, och jag har själv gått igenom en större period av förnekelse. En period som jag nyligen slet mig ur nu när min bäste kamrat svek mig och jag slog mot havets botten med ansiktet först som resultat.

Jag fann att han förtjänade att veta sanningen som jag undanhållit såpass länge, men han totalvägrar fortfarande att ens lämna ett litet tröstande ord, vilket jag förstår kan ses av många som riktigt iskallt och rent av svinaktigt gjort av min kamrat.

Det kan möjligen också ses riktigt svinaktigt av mig att ha döljt denna information från honom, men som sagt, förnekelsen hade sitt grepp om mig. Jag har ingen aning vilket sorts svar jag söker från er gällande detta. Jag kanske bara behövde skriva av mig en aning.

HQ