Svenska
Blog
Ubisoft gör buggigt Assassin's Creed III

Ubisoft gör buggigt Assassin's Creed III

Skrivet av Nooboo den 9 november 2012 kl 15:45

3 år och resultatet är ett sönderbuggat spel. Testade de ens spelet innan de släppte iväg det för "skivtryck" kan man fråga sig.

T.ex jag ville se slutet och fokuserade endast på huvuduppdragen och dess begränsingar till 100 %, i onödan visade det sig.

För att få 100 % i allt måste man prata med mentorn Achilles, och har man klarat av spelet och kör så kallad freeroam efteråt, så kan man inte prata med Achilles och med andra ord inte komma åt hans uppdrag som fortfarande väntar.

Ubisoft har tydligen inte tänkt igenom detta ordentligt, utan tror att alla vill följa alla sidospår istället för att äntligen få veta vad som händer med Desmond och jorden framför allt.

Jag tänker inte göra om allt med ett nytt spel och få 100 % igen i huvuduppdragen, och hitta alla almenackssidor eller dyrka samma idiotiska kistor igen för att få det andra 100 procenten.

Jag tar de achievements jag kan, sen säljer det troligen på Tradera, och satsar istället på Far Cry 3, som ser mer intressant ut, samt Mass Effect trilogin.

Assassin's Creed 3 är en flopp! Bevis är väl att Aftonbladet gav det en trea i betyg.

HQ