Svenska
Brutal baby, Brütal!

Brutal baby, Brütal!

Skrivet av Scoobert den 15 december 2009 kl 14:49

Sådär ja, då börjar det vanka sig mot jul och inlämningsuppgifter ska bli klara innan klapparna delas ut. Allting verkar även ha samma magiska datum, nämligen den 17:e December.

Har suttit större delen av veckan och jobbat med vår projektfilm som vi spelade in förra veckan. I morse så gick man upp och förde oväsen som skrämde skiten ur grannarna för att få tag på några sköna ljud som vi kan använda. Dessvärre så blev det kanske inte världens bästa kvalitet men duger nog åt kortfilmen.

Annars har man suttit ganska mycket med Ratchet & Clank: Tools of Destruction och det är helt klart roligt att springa runt i denna ytterst välgjorda del i deras rymdsaga. Måste även medge att den här delen hade de fiender som jag gillat mest i hela spelserien, både coola rymdpirater och fräna Cragmites. Kejsare Percival Tachyon är helt klart en ny favorit!

Min kärlek till Brütal Legend har inte heller den slocknat och med alla sköna DLC som kommer till den just nu så njuter man verkligen! Frågan är bara var jag kan få tag på en egen The Deuce? Men nu så snöstormar det utomhus och om jag inte skyndar mig med att avsluta så kommer jag aldrig komma hem igenom det decimeter djupa vita täcke som täcker vägen hem!

HQ