Svenska

Groupees BM6

Groupees är en av de mindre kända bundlesen som existerar och detta är synd därför att de har haft många riktigt bra bundles. Denna gång får man Eschalon: Book 1, Ceville och Paranormal för 1 USD (Enclave: Gold Edition kommer läggas till när 6000 bundles är sålda (just nu ca. 5000 sålda)). För fem dollar får du, förutom de för 1 USD, Worms Reloaded, Two Worlds, Dawn of Fantasy, Gorky 17 och Earth 2060. Detta är en fantastisk deal som jag tycker är värd 5 dollar bara för Two Worlds.

Lite om spelen då.
Eschalon: Book 1 är ett old school rpg spel med turn based strider. Har tyvärr inte hunnit spela detta spel än men har hört rykten om att det ska vara riktigt bra.
Ceville är ett peka klicka äventyr. Spelet har fått väldigt mycket beröm för sin humor och sina karaktärer så tycker du om peka klicka bör du testa.
Paranormal är ett skräckspel som har fått stor uppmärksamhet på youtube och det finns åtaliga filmer där folk blir rädda när de spelar detta. Verkar vara lite som amnesia.
Enclave, som ännu inte är upplåst, är ett rpg utvecklat av vårat egna svenska Starbreeze. Detta är ett spel som de skapade innan de blev stora och ser ytterst intressant ut om du gillar RPG spel.
Dawn of Fantasy är något så ovanligt som ett MMORTS spel. Detta blev nyligen greenlightat på steam och de kommer att erhålla alla köpare en steamnyckel när det släpps. Spelet har en väldigt lojal fanbase och utvecklarna är kända för att verkligen lyssna på deras community och förbättra det som spelarna frågar efter.
Worms Reloaded tror jag inte behöver någon större genomgång. Detta är allas favoritmaskar som är tillbaka och strider i 2D igen.
Two Worlds är ett RPGspel av den nya skolan med en klassisk fantasy setting. Spelet har ofta liknats med till exempel tes serien.
Gorky 17 är en gamal klassiker. Gorky är ett turnbased stratergy spel som utspelar sig i en liten stad i Polen där man ska undersöka varför det helt plötsligt har dykt upp monster i staden.
Sist ut har vi earth 2060 som är ett RTS spel som utspelar sig på mars.

Om denna bundle intresserar dig finns den att köpa på länkadressen nedan
http://groupees.com/bm6

Tillagt 2012-12-03 13:25:
Om folk är intresserade av att jag ska fortsätta så får ni gärna kommentera, har fler bundles som håller på som jag kan skriva om om ni vill och glöm inte att det finns två tidigare inlägg som också beskriver fortfarande gällande bundles

HQ