Svenska
Världens absolut roligaste leksak!

Världens absolut roligaste leksak!

Skrivet av Vanhallo den 15 januari 2013 kl 20:38

En radiostyrd helikopter som kan flygas inomhus i vardagsrummet. Finns det någon roligare leksak än detta? Absolut inte!

Det är vansinnigt roligt och beroendeframkallande att flyga runt i lägenheten och försöka landa på lite strategiska ställen. Jag har flugit dessa ett tag nu. För mig började det här lilla intresset med en "PiccoZ" för drygt 6 år sedan som jag flugit sönder och samman sedan länge. Min nästa helikopter är den lilla på bilden (Storm IV) som faktiskt har hållt betydligt längre. Kanske för att jag blivit en skickligare pilot vem vet.

Den lite större helikoptern fick jag hem idag och det går inte med ord att beskriva exakt hur fräck jag tycker att denna är men jag kan försöka. Det inbyggda gyrot den har gör ett suveränt jobb att hålla den stabil i luften. Svängarna är mycket exakta och så fort jag sätter svängreglaget i utgångsläge slutar den svänga med i princip ingen fördröjning alls och utan att förlora någon stabilitet. Den styrs via en Ipad (i mitt fall) där jag kan se en live videostream från den inbyggda kameran som helikoptern har. Jag kan alltså i realtid se vad helikoptern "ser" och samtidigt spela in en film eller ta ett kort.

Det är med andra ord en extremt rolig leksak som jag aldrig kommer att bli för gammal för :)

HQ