Svenska
Ge mig Excitebots!

Ge mig Excitebots!

Skrivet av WiiDude den 29 oktober 2009 kl 15:05

I tisdags utannonserade Nintendo en nyversion av deras NES-klassiker Excitebike. Spelet går under namnet Excitebike: World Rally och det släpps till WiiWare den 9:e november i USA (när eller om det släpps i EU är ännu oklart). Visst, det är en rolig nyhet, jag är eller har dock aldrig varit ett stort fan till NES-spelet så jag blir liksom inte jätte hypad.

Men när jag läste om spelet började jag tänka på ett annat spel av samma utvecklare och som bloggens titel antyder var det spelet Excitebots: Trick Racing. Excitebots har varit släppt i USA sedan den 20:e april och vi i EU har inte äns fått reda på om det kommer att släppas här överhuvudtaget, det ser dock inte ljust ut på den fronten.

Och då frågar jag mig själv, varför valde Nintendo egentligen att göra så här? Jag tror inte att spelet sålde mycket bättre i USA än vad det gjorde här. Okej, det är fortfarande inte helt bekräftat om spelet skall släppas här eller inte, men det känns jäkligt konstigt då USA fick det för runt 5 månader sedan medan vi inte har fått höra något om det alls.

Jag kan dock säga att jag är absolut inget större fan till Excitetruck heller, men i min mening ser Excitebots mycket intressantare ut så jag hoppas verkligen att Nintendo bestämmer sig för att släppa det här också!

HQ