Svenska
Blog
Hemmabio Blogg

Hemmabio Blogg

Skrivet av Zior den 10 april 2013 kl 22:12

Tjobba! =D

Nu har jag lirkat ihop en blogg om när jag fick hem mitt hemmabiosystem för flera 100 år sedan. Ni kommer nu få nöjet att läsa det.

Jag är ganska negativt inställd till mycket i mitt liv och jag vet inte riktigt varför, men jag fattar inte att många säger att livet är en välsignelse då det enda jag ser är en strävan efter överlevnad och ursäkter för att vi ska tro att vi mår, och har det bättre än vi egentligen har det. Vi brukar säga att man måste ha det dåligt ibland för att kunna uppskatta de små bra sakerna i livet, och det är just det, att vi endast, eller i alla fall jag, endast har väldigt små saker som går bra i mitt liv. Det är aldrig så att jag sitter och tänker "gud vad bra jag har det". Det är alltid en bakomliggande tanke att "kanske blir vi för fattiga i morgon" eller "kommer jag få ett jobb" eller "varför hittar jag aldrig någon söt och trevlig tjej" osv. Jag fattar inte varför jag ska vara tacksam för något som är mer av en plåga att ta sig igenom? Aja, det är sådana tankar som tyvärr spökar i mitt huvud och jag var bara tvungen att skriva av mig.

Låt nu inte mitt tråkiga tankesätt få er på dåligt humör, utan scrolla ner och läs min blogg och få er ett gott skratt (hoppas jag i alla fall) ;)

HQ