Svenska
Blog
Fornby Skogsinstallation 2012 Blogg 1/2

Fornby Skogsinstallation 2012 Blogg 1/2

Skrivet av Zior den 26 maj 2013 kl 14:52

God eftermiddag till er alla! =D

Nu kommer en annan blogg som legat och väntat på att bli färdig sedan förra året. Denna gång handlar det om en installation som min kurs på min skola gjorde ute i skogen. Det blir färger från överallt på färgcirkeln och mer! =D

Det tåls att tillägga att jag slutar i skolan om en vecka och lämnar då väldigt många vänner bakom mig. De har betytt allt för mig de senaste två åren och jag ska alltid komma ihåg dem. Jag anstränger mig gärna för att hålla kontakten med dem, men vem vet hur livet blir sedan =/. För att vara ärlig är jag lite panikslagen. Livet kommer rusande emot mig och jag känner mig lite oförberedd. Så om ni vill kan ni gärna slänga några peppande ord mot mitt håll. Det skulle jag uppskatta enormt. =) Det blir nog ingen blogg om skolavslutningen då jag mestadels kommer böla som ett vattenfall, men jag kan sammanfatta det i några få känslor; kärlek, sorg, glädje och panik. =)

Nu har jag spillt nog av mitt hjärta. Nu ska ni få njuta av denna fina lilla blogg som förhoppningsvis sprider värmen och glädjen som jag på konstkursen fått uppleva genom två år. =) Ha det underbart ni människor på andra sidan internet!

HQ