Svenska
Dolmen är här!

Dolmen är här!

Skrivet av Ano92 den 12 maj 2022 kl 12:12

Det är väldigt svårt att hålla sig från att ordvitsa om denna titel som borde vara extra efterlängtad i vårt avlånga land. Vi ska göra vårt bästa men det kliar såklart i både fingrar och tunga när spelet kommer på tal. 

Själva spelet då? Det får vi inte avslöja något mer om ännu men den 19 maj smäller det i min podcast GOTY - Årets spel! Då blir det en full recension. Vi hörs!

HQ
Elden Ring är precis så bra som de (riktiga kritikerna) säger

Elden Ring är precis så bra som de (riktiga kritikerna) säger

Skrivet av Ano92 den 24 februari 2022 kl 16:05

Vi fick tillslut en kod för årets utan tvekan hetaste spel. Tyvärr hann vi inte få in våra åsikter i veckans avsnitt men inför episod 64 planerar jag att spendera mer eller mindre all ledig tid på spelet. 

Det jag kan säga redan nu utifrån de inledande timmarna är att spelet känns precis så tajt som vi alla drömt om. Om inte detta landar i det allra högsta betyget även för mig när allt är sagt och gjort så lovar jag att käka upp en medelstor huvudbonad. 

Är ni intresserade av nästa veckas djupdykning om Elden Ring eller kanske denna veckans recensioner av Horizon Forbidden West och Total War: Warhammer 3 så finns podden GOTY - Årets spel överallt där poddar finns!

HQ
Den gode, den onde, den fule & den sure

Den gode, den onde, den fule & den sure

Skrivet av Ano92 den 27 januari 2022 kl 15:51

Det är väl egentligen så att spelåret drar igång på allvar denna helgen med Pokemon Legends: Arceus och Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Februari kommer bli galet med titlar som Dying Light 2, Sifu, Horizon: Forbidden West och inte minst Elden Ring. Redan nu i januari har det dock hunnit släppas ett flertal nya spel värda min tid. Jag kallar dom den gode, den onde, den fule & den sure. Spelen i fråga är Rainbow Six: Extraction, Nobody Saves the World, Windjammers 2 och Nickelodeon Extreme Tennis. Vilket spel som är vilket i min titel kan man höra i senaste avsnittet av min podd GOTY - Årets spel. Ett av spelen är en given GOTY-kandidat.

Spelåret 2022 har precis börjat men kan bli otroligt. Life is good! 

Årets film 2021

Årets film 2021

Skrivet av Ano92 den 3 januari 2022 kl 09:55

Filmåret 2020 var och förblir ett bedrövligt filmår. 2021 däremot har inte varit helt pjåkigt och det har bjudits på en go mängd kvalitétsfilm. Framförallt genrerna animerat och musikaler har haft ett kanonår. Jag och min bäste vän har talat oss varma om filmåret i senaste avsnittet av vår podcast GOTY

GOTY 2021

GOTY 2021

Skrivet av Ano92 den 23 december 2021 kl 12:09

Årets höjdpunkter är äntligen här. 2021 har varit ett väldigt bra spelår och jag är väldigt nöjd med min lista. It Takes Two, Returnal, Deathloop, The Forgotten City, Inscryption, Metroid Dread och massvis med andra kanonspel. 

I podden GOTY snackar vi spel, film, tv-serier och böcker och först ut kommer nu, som sig bör, vårat avsnitt om årets spel 2021. Kommande veckor kommer vi släppa även FOTY, TOTY och BOTY. Avsnitten och podden finns där poddar finns. Om du likt mig älskar topplistor så kan det vara något för dig! 

Från oss alla, till er alla, önskar vi en riktigt goty jul.