Svenska
Seinfeld, Friends, The Office och... Ted Lasso

Seinfeld, Friends, The Office och... Ted Lasso

Skrivet av Ano92 den 30 juli 2021 kl 10:31

Ted Lasso är tillbaka på Apple TV+. Säsong två inleds strålande med hjärta, värme och skratt. Jag hade gärna sett att Apple TV+ kanske släppte två eller tre avsnitt direkt istället för bara ett avsnitt för att verkligen dra upp hypen. Men det är en petitess i sammanhanget. 

Jag tror verkligen att vi är i lindan till en ny genregigant här. Det har varit några tuffa år för komediserier på sistone och även om Silicon Valley, The Good Place, Rick and Morty m.fl. bjudit på många stora skratt så har det inte varit i närheten på samma nivå som under storhetstiden på 00-talet. Men Ted Lasso sticker ut. Jag får samma känslor som när jag förälskade mig i karaktärerna i The Office. Om tio år när The Streaming Wars är i nästa fas tror jag att Ted Lasso kommer nämnas i samma andetag som Seinfeld, Friends och The Office när det gäller att locka tittare. Så bra är det. 

Mer om Ted Lasso och annat kul så som nya Space Jam med Lebron och Pokemon Unite till switchen kan ni höra i podcasten GOTY som finns där poddar finns! 

HQ