Svenska
Blog
Min musik finns nu på Spotify och iTunes

Min musik finns nu på Spotify och iTunes

This post is tagged as: Plumegeist, Musik, Electronic

För ett rätt långt tag nu har jag arbetat med att producera diverse olika genre av elektronisk musik - allt ifrån EDM, indietronic och även lite break beat. Jag älskar att experimentera med diverse stilar, och skapande har länge varit en passion i både konst och musik.

Jag har nämligen hållit på med ett tag nu under namnet Plumegeist för att göra mina musik projekt och det är nu jag hoppas på att ta det till nästa steg. Just nu kan du lyssna in på mina skapelser på Spotify och iTunes. Jag hoppas på så sätt att kunna sprida mina verk till en större publik och det är rätt så spännande.

För närvarande finns ett av mina EP på Spotify medan EP'n och en singel finns på iTunes. Singeln kommer på Spotify även inom kort. Inom Sommaren kommer jag släppa ett album runt 18-låtar på båda tjänster. Allt detta finns även på min Bandcamp, samt mer från min äldre musik katalog.

Min artist-sida på Spotify
Min artist-sida på iTunes
Mitt Bandcamp
Mitt Soundcloud

Tack så mycket för all support!

HQ
Dagen är min fiende

Dagen är min fiende

Om du inte redan hört så har brittiska Rave/Underground-legenderna The Prodigy krypt ur en sex-års lång vintersömn för att släppa ett nytt album som har beskrivits av dem som "mörk och våldsam".

Ny albumet The Day Is My Enemy är på väg den 30:e Mars och nu har dem släppt titellåten.
https://www.youtube.com/watch?v=h1AaKBbNGkk

Ja, jag bör väll låta låten tala för sig själv. Det står klart att The Prodigy vill verkligen leva upp till deras ord och att visa just var skåpet ska stå beträffande elektronisk musik.

Att se detta live bör vara en upplevelse, minst sagt.