Svenska
HQ
Zelda: Breath of the Wild -- En besvikelse...

Zelda: Breath of the Wild -- En besvikelse...

Skrivet av CARTMAN den 22 februari 2018 kl 22:56

Köpte det till min Switch men har inte riktigt fastnat för spelet vilket var snopet. Jag har problem med grafiken som är gammal. Visst det är gjort för Wii U i grunden men jag stör mig på hur många lågupplösta texturer i världen ser ut. Link o alla karaktärer ser bra ut dock.

Sedan är det så jäkla svårt. Hehe, Jag suger lite för mycket men skulle önska en svårighetsgrad att få ställa in. Fast det finns väl aldrig i Zelda spel. Stör mig även sjukt mycket på att alla vapen går sönder så lätt. Även klättringen är frustrerande. Styrningen av Link känns styltig och stel. Tycker att världen känns något tom också.
Aja, spelet är väl en för stor utmaning för mig.

Däremot finns det en Nintendo magi där som är svår att sätta fingret på men det passar inte mig riktigt tyvärr. Hade sett fram emot att få sjunka in i ett massivt spel någon månad och tok lira.

HQ
Några timmar med "Mafia 3" på Steam.

Några timmar med "Mafia 3" på Steam.

Skrivet av CARTMAN den 7 oktober 2016 kl 23:16
This post is tagged as: Mafia 3, PC, Steam

Har kört i 6 timmar på Steam versionen och tycker att spelet är roligt. Det börjar hända lite grejer nu.! Tyvärr är spelet buggigt. Vad gäller storyn så är det suveränt, med kanonfina ansiktsanimationer, där det verkligen känns som en film. Bilkörningen är helt ok med simulation inställt. Draw distance är inget vidare och jämfört med GTA 5 så är det långt ifrån. Kontrollen på protagonisten "Lincoln Clay" är jag nöjd med, där jag testat att styra honom, med både en Xbox One kontroll, och med mus & tangentbord.

Spelet är rått med mycket blod, vilket jag gillar. Musiken i spelet är helt suverän och det finns 3 radiokanaler att lyssna på medans man kör bil. Själva staden, "New Bordouxe", verkar vara ganska stor med olika slags områden att utforska. Spelet kanske inte börjar kanon bra, men ge det lite tid, och efter ca 2 timmar börjar det öppna sig så att du får komma in i det på ett bra vis...

"Steam Summer Sale 2016" frälste mig

"Steam Summer Sale 2016" frälste mig

Skrivet av CARTMAN den 7 juli 2016 kl 15:29
This post is tagged as: Steam, Digitala spel, Fysiska spel

Jag har bara handlat fysiska spel och har vägrat köpa digitalt. Nu har jag dock handlat en spel PC och installerade "Steam" för första gången, mitt under "Steam Summer Sale 2016". :):)
Det gick inte nå vidare med "att vägra digitalt". Jag köpte 14 spel på rean och insåg hur smidigt det kan vara med digitala lir. Nu har jag även riktigt bredband genom stadsnätet med en 100 lina. För några månader sedan hade jag 30 GB begränsad data per månad, vilket sög riktigt hårt. Då hade aldrig Steam fungerat för mig. Haha... nu är jag iaf frälst vilket jag aldrig trodde jag skulle säga om nerladdade spel.

Kommer dock handla fysiska spel på konsol då jag gillar att kunna låna ut, byta in och ha en samling i hyllan. De är även dyrare. Sedan kommer jag nog handla nya PC spel på skiva under release då det verkar vara billigare. Vissa nya, digitala titlar, ska Steam ha löjliga summor för. Sedan kommer "Steam Sale" igen då man kan vräka på sig "digitalt" återigen...

The Conjuring 2 -- Kom precis hem från biobesöket...

The Conjuring 2 -- Kom precis hem från biobesöket...

Skrivet av CARTMAN den 10 juni 2016 kl 00:30
This post is tagged as: The Conjuring 2, bio, Film, Skräck, Rysare

Kom precis hem från "The Conjuring 2" här i Västerås SF biograf. Jag hade höga förväntningar på uppföljaren till det läskiga originalet. Jag kan säga att jag är riktigt nöjd med rullen. Den gav mig kalla kårar. Kanske till och med bättre än ettan. "James Wan" är fan kung och det går rikigt bra för den snubben. Han ångar på bra nu. Gjort flertalet stabila filmer. Insidious rysarna är bra, dock inte lika välgjorda som "the Conjuring" rullarna.
Gillade ni ettan så blir ni inte besvikna på tvåan... end transmission...