Svenska
Blog

Ett tips för Gen 1 Pokemon Bank överföröningar

Skrivet av czaros1994 den 26 februari 2016 kl 23:01

Som ni säkert alla vet så har Red/Blue många exploits och glitches som man kan använda sig av och de kommer att finnas kvar i Virtual Console-utgåvan. Och nu när Pokemon Bank ska fungera med de spelen finns en viktigt sak att tänka på:

Överför absolut INTE några Pokemon som är fångade på ett sätt som inte är 100% legit eftersom det kan faktiskt skapa problem inom PokeBank appen och få dig att förlora ALLA Pokemon som du har i banken.

Det var i alla så det hände för många när PowerSaves började bli populära PokeGen och fusk metoder och det var en anledning till varför jag slutade använda Wonder Trade då några har förlorat sina pokemon bara för att någon har skickat fuskade Pokemon genom just Wonder Trade och när man överförde de sedan till banken, försvann allt.

Jag vet inte exakt hur det kommer fungera här, men med tanken att Gen 1 Pokemon man överför till banken kommer att behövas korvertera till Gen 3+ formatet (IVs, SpA och SpD, Natures och Abilities) kan det faktiskt vara ännu lättare att få datafel.

HQ