LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog
      She-Hulk ser lovande ut

      She-Hulk ser lovande ut

      Trailern för She-Hulk har kommit ut och jag tycker att det ser riktigt lovande ut. Det ser ut som att Marvel tar en liten paus från den mer seriösa actiongenren vi har sett i de lysande säsongerna av Falcon & The Winter Soldier samt Moon Knight och tar lite inspiration från den ibland lättsamma Hawkeye och satsar lite mer på komedi den här gången. Och jag... tycker väl att det är helt rätt egentligen.

      För att vi inte ska tröttna på Marvel så måste de efter Endgame ta ut svängarna en aning. Detta gjorde de galant med Wandavision och till viss del Loki. De måste helt enkelt frångå mallen som de första fyra "faserna" hade och experimentera mer med karaktärer och ton. Variera lite mer, helt enkelt.

      I trailern ser vi att Bruce fortfarande är "BannerHulk" och vi får även återse Tim Roth som Abomination, något som teasades i Shang Chi. 

      Jennifer är i sin Hulk-form animerad och kör mer på den atletiska looken än fitness/bodybuildare, vilket är helt okej då hon tidigare har haft alla möjliga kroppsformer beroende på vem som har ritat henne. 

      Jag är hype i alla fall.

      HQ