Svenska
Blog

första inlägget på 2år

Jag är inne på gr minst 5 gånger om dagen och läser bloggar och nyheter. Men jag är den lata snubben som inte orkar logga in.
Idag pga vrede mot Ea tänkte jag att jag gör ett blogg inlägg. Då märker jag att senast jag skrev nåt här var för 2 år sedan. Då var jag också arg på EA. Samma sak som nu. De släpper ofärdiga sportspel. Jag bli arg på mig själv för att jag har ett hockey begov att fylla. Men har ett val o det är att köpa eas ofärdigt bantade skit.

EA = STJÄRT

Hepåre

HQ

hur kan ea få göra spel

Har lirat fifa o nhl nu i många år och det e alltid något fel på spelen. Men de senaste spelen i både fifa o nhl är ju katastrof. Nhl onlinepass funkade ej och nu har det laggat i 99% av matcherna. Inte ok. Fifa laggar och jag vet några som inte kan logga in på ultimate team.

Tycker det e sjukt att de aldrig lyckas göra ett spel som tar bort bristerna. jobba med de som inte funkar och UPPDATERA spelet TACK! Men det händer sällan i ea spel.

Nä nu har jag gnällt färdigt och blickar frammåt mot årets spel Zelda!!!! :)))

HQ
Braid braid braid braid braid!!!!

Braid braid braid braid braid!!!!

Fy vad jag Älskar detta spelet. Spelat dte på xbox fick för mig igår kväll och införskaffa det till datorn och märkte direkt vad det var jag fastnade för. Grafiken, alla pussel musiken. Inget minus överhuvudtaget.

Som sagt klarat spelet förut men när jag väl satte mig vid det igen hade jag givetvis glömt dte mesta. Nu sitter jag här igen och svär och ler vartannat.

Har ni inte provat detta så har ni missat något underbart. MEN om ni hatar pussel så kan ni skita i det direkt.

10/10

JAG VILL HA MER BRAID NU!!!!

Blur(spelet alltså)

Blur(spelet alltså)

Japp nu när jag ändå skrivit om castlevania så kan jag lika gärna dra min syn på BLUR också.

Blur är att FANTASTISKT underhållande spel ONLINE.
Det är som om Mario kart och Cod hade haft en sväng in i sängkammarn och sedan fått en liten unge.
För BLUR är mario kart på knark. Ett snabbt spel med bra grafik, skön bilkänsla från PGR serien och sedan Modern warfares online upplägg.
Du levlar upp låser upp nya fräsiga bilar i 4 olika klasser A,B,C,D och även nya mods eller percs som det kallas i COD.

Betygen som spelet fick var faktiskt enligt min mening rätt, men få köpte det. En jätte miss för det förtjänar ett bättre öde. Jag hoppas det dyker upp en 2;a.

BLUR ÄR KNARK!!! tjoflöjt

Castlevania lords of shadow

Castlevania lords of shadow

När jag kollade på ett par recensioner på spelet så blev jag otroligt imponerad spelet i sig.
Videor och även bilder gjorde att jag köpte det. Men det enda jag hörde var klagomål på allt möjligt. Då syftar jag inte på GRs recension för den tycker jag va helt ok.
Jag tror de flesta har sänkt betyget på spelet pga att det inte är gamla skolans castlevania.
Mitt intryck av de timmar jag spelat är att detta är ett av de bästa spelen till xbox360.

Spelet är OTROLIGT snyggt har bra röstskådespel, Inte alls enformigt utan skickar in spelaren i olika miljöer och även byter mellan hack n slash och platform samt pussel.
Om man ska prata spel som är storartade och episka så är CASTLEVANIA i toppen av den listan för mig. Det är så OTROLIGT episkt hela tiden. Wow känslan kommer hela tiden och man slutar inte bli imponerad.

Enligt mig är det årets överaskning och måste spelas.

Ja det var typ det jag hade i skallen förtillfället ;D