Svenska
Guilty Pleasures

Guilty Pleasures

Jag har tänkt på det här med guilty pleasures, alla verkar vi har några i alla fall. När det gäller mina guilty pleasures har jag ett par stycken som jag tänkte lista här. För er som inte vet vad det är så är en "Guilty Pleasure" t.ex. ett spel som är allmänt illa omtyckt, men som man själv ändå känner något speciellt för.

Evil Dead: Hail To The King (Playstation)
Jag kommer ihåg när detta spelet var påväg. Jag hade precis upptäckt filmerna och det var samtidigt under tiden då jag verkligen avgudade spel som Resident Evil och Silent Hill (avgudar fortf. dom f.ö.). Och Evil Dead: Hail To The King verkade precis som ett Resident Evil i Evil Dead miljö. Kunde ju inte bli bättre tänkte jag. Men så började recensionerna komma in och spelet fick ett minst sagt ljummet mottagande.
Men jag trotsade betygen och köpte spelet ändå. Och tur var väl det, för jag fullkomligt älskade det. Underbart spel, och ett av dom spel jag minns mest från Ps1 tiden. Förutom FFVII&IX, MGS, RE, Silent Hill , Crash och Destruction Derby 2 då givetvis.

Supernatural (tvserie)
Den är ju dåligt egentligen. Speciellt om man jämför med giganter som Band Of Brothers, Boardwalk Empire, True Detective, Breaking Bad m.m. Men jag har fastnat fullständigt för denna serie och har sett vartenda avsnitt som finns att se. Känner för dessa bröder och deras kamp mot sina fiender och sig själva. Kan inte sluta se den helt enkelt.

The Voice US (musik-tv)
Jag ogillar Idol och resten av talangjakterna på tv. Speciellt dom svenska. Men The Voice US håller enligt mig en helt annan kvalité än resten. Programmet har den i särklass bästa "juryn" som hjälper sångarna till att bli bättre, istället för att bara hacka på dom. Det är ALLTID liveband, och ljudet är alltid otroligt bra. Sen är det redan "halvkända" lokalsångare dom tar in till programmet vilket gör att kvalitén på sångarna är långt mycket högre än nått annat program. Sen att Shakira sitter i juryn gör ju inte saken sämre. Fulare saker har man ju sett i sitt liv :)

Så.... Har ni några guilty pleasures ni vill dela med er av? :)

HQ