Svenska
Blog
Gått vidare men åt vilket håll härnäst?

Gått vidare men åt vilket håll härnäst?

Hej!

Ni som sett mina tidigare blogginlägg vet att jag har det kämpigt när det kommer till vänner, flickvän osv.. Man kan i princip säga att jag näst intill har noll vänner i närheten av där jag bor. Har en man kan träffa nån gång för att bara handla ihop en snabbis eller liknande.. Sen har jag ju två stycken jag pratar med då och då som befinner sig cirkus 40mil från min lägenhet. Flickvän är bara att glömma eksde.

Ajja.., Nu har jag lagt ner helt med att försöka få kontakt med dem man brukade umgås med förr. Detta mycket pga deras beteende och hur de konstant spottar på en. Så jag har sagt till mig själv att låta bli att höra av mig och försöka hitta på aktiviteter på egen hand. Frågan är bara vad för saker jag skall göra för att inte gå tillbaka till att bli konstant besviken? Tanken jag fick nyligen var att köpa en fotboll och typ på kvällar åka ner till planen och sparka boll i min ensamhet? Är totalt värdelös på fotboll men har skor till det och känner att jag måste komma på andra tankar.

Eller har ni något förslag på aktivitet? Detta med att leta vänner verkar inte vara min starka sida Dx

Och ni som undrar varför jag fått en ögonöppnare nu istället för flera månader tillbaka får reda på det nu.
>>>
Två veckor tillbaka ringde en av dessa och fråga om jag kunde plocka upp honom för han skulle in till centrum och hämta sin bil från verkstaden, vilket jag gjorde. Han sa att jag var välkommen hem till dem och att de inte skulle göra något alls, vilket lät suveränt.
Så jag åkte till affären och köpte en tårta och lite dricka (som fika) och åkte hem till dem. Lägger in det i kylen och rör mig mot vardagsrummet för att se deras andra vänner som gör sig i ordning för att dem alla ska in till stan och umgås.
Det roliga kommer nu.. Han säger att det blir bara en snabbis och att jag är välkommen tillbaka när dem är hemma igen, så tar vi fikan då liksom.
Sure, tänkte jag och åkte hem.
Inte hört något ännu...


Alltså när jag tänker på detta vill man bara försvinna''

Aja trevlig helg kära GR medlemmar ! <3

HQ