Svenska
Blog
ps5, tlou2 och allmänt

ps5, tlou2 och allmänt

Lite mer än två år sedan jag bloggade senast, och även om mina tidigare bloggar har vart lite mer av det deppiga slaget så försöker jag slänga ur mig lite kärlek istället - något som är behövligt år 2020.

Killerjack kallas ju jag, men i det verkliga livet är jag varken en killer eller en Jack. Nej, en Joakim från Värmland är jag.

Har börjat försöka vara mer aktiv i kommentarsfälten och diskussionerna här på siten, men även när jag inte är - så är jag fortfarande inne här och gluttar - säkert minst 10 gånger om dagen, MINST.
Finns ingen bättre sida och Community än Gamereactor. Visst är det trist med massa elakingar som skall spela troll och sabotera stämning, men sånt kommer man oftast aldrig undan från, Tyvärr.

Förutom att jag bokat standard versionen av PS5, så inväntar jag mitt CE av TLoU2. Risken finns ju dock att man inte hinner och få det på release. På grund av midsommar så riskerar man att få vänta hela helgen innan man får hämta ut det, vilket får mig att överväga att köpa en digital version (också), så man får börja spela dag 1, för det måste man när man anser ettan vara bland det absolut bästa som spelats på ens Tv.

Så min fråga är väl till er som ser detta, har ni bokat spelet? Isåfall vilken version - standard, CE, digitalt?

Ha en fortsatt trevlig kväll!

//En killerjack

HQ