Svenska
Blog
The Crew 2 är faktiskt bra?

The Crew 2 är faktiskt bra?

Hade du frågat mig igår om jag såg fram emot The Crew 2 hade jag skrattat och kastat ett exemplar av Steep i ansiktet på dig. Såklart extremt orättvist eftersom jag tillbringade ungefär åtta minuter med det första spelet totalt (och gillade det inte alls). Frågar du mig idag denna onsdagsmorgon har jag ändrat mig. Jag missade The Crew 2 helt på E3-mässan och jag har inte brytt mig en enda sekund om spelet tills nu. Jag kollade igenom lite intryck, både från E3 och Gamescom, spanade på ett par videos och den generella uppfattningen verkar vara att The Crew 2 faktiskt är ett bra spel.

Konceptet låter ju underbart på papper (det gjorde det även i det första spelet) och om Ubisoft har lyckats fixa de sakerna som kändes märkliga i föregångaren, som stel styrning och konstig struktur, kan det här nog bli bra. Jag vet inte om jag är helt såld på att kunna byta mellan bil, båt och flygplan på det sättet men om alla bitar fungerar väl kan det säkerligen underhålla på underbara arkadpremisser.

Jag laddar just nu ner det första spelet igen för att försöka bekanta mig lite djupare med det innan det är dags för tvåan. Spana in Gamescom-trailern för akut spelsug här.

Gillar du The Crew?

HQ