Svenska
Arkham Asylum - sinnessjukt bra

Arkham Asylum - sinnessjukt bra

Skrivet av manboy den 16 september 2010 kl 14:48

God eftermiddag!

Jag har precis klarat ut Halo: Reach. Ett fantastiskt bra spel, jag har suttit klistrad och förvägrat mig själv möjligheten att äta mat under förmiddagen. Det var en skön känsla att klara ut detta epos till spel, spelet som alla har pratat om, ett spel som säkert kommer slå försäljningsrekord, för då kunde jag byta spel i Xboxet. Jag tryckte försiktigt in den nya skivan och lutade mig tillbaka i soffan. Intro-skärmen dyker upp, på en klippavsats står han, reslig och livsfarlig. Batman.

Batman: Arkham Asylum är nämligen ett spel som har fängslat mig sedan release för lite drygt ett år sedan. Inget spel har fått mig att känna mig så cool som när jag smyger mig på Jokerns undersåtar och tyst men kraftfullt spöar skiten ur dom för att sedan direkt försvinna in i skuggan igen. När jag lugnt och metodiskt slår ut en efter en utan att bli upptäckt växer sig en klassisk tanke större och större i mitt huvud. "Fatta om man vore Batman".

Jag längtar tokigt mycket till uppföljaren, Arkham City. Alla spel innan det kommer ut kommer, tyvärr, att få tjäna som tidsfördriv. Även ett GTA V skulle tyvärr få spelas igenom med en känsla av att "Skönt, nu har jag försvunnit in i GTA-världen i 20+ speltimmar, det betyder att det är närmare release nu".

Detta, mitt första blogginlägg, må vara en aning spretigt men det kommer mer inlägg med större fokus. Jag ville bara förtälja om detta något underskattade spel.

Må gott!
/Manboy

HQ