Svenska

Skulle du spela detta?

Skrivet av MarcusH den 13 september 2010 kl 12:33

Härom dagen, när jag kände mig ovanligt kreativ och spelade Bad Company 2 så dök en tanke upp i huvudet. Ett alldeles nytt spelläge för spel som COD, BC2 och liknande.

Jag presenterar stolt(lite grann, iaf):
Hunter .

Okej, till att börja med så är det ett free- for- allläge som bäst spelas på maps modell större. Jag tänker mig 6- 8 spelare.

Nu till själva spelet; du spawnar med en sniper och enbart en sniper (plus kniv eller meleevapen). Du har ingen radar, motion tracker eller dylikt och som sagt ska det spelas på en stor bana. Direkt när du startar så får du en person att eliminera, och du får BARA döda ditt mål, ingen annan.

Ex. Player A får ett meddelande när han startar. "Eliminate Player B" A börjar leta reda på B.

Men samtidigt så är det någon som jagar A, låt oss kalla honom C, och om A dödar C, även i självförsvar, så får han minuspoäng.

Vi säger att A lyckas jaga ner och döda B. B är nu ute ur leken och kan antigen lämna matchen eller kolla på de kvarvarande spelarna. A däremot, får ett nytt mål, B's gamla mål.

Detta fortsätter tills endast två spelare, med varandra som mål, finns kvar. Den som först dödar sin motståndare vinner.

Nu blev det i det krångligaste laget kanske, men om du förstår vad jag menar så ge gärna feedback.

HQ

Tankar om Halo Reach (spoilerfritt)

Skrivet av MarcusH den 13 augusti 2010 kl 23:39

Om bara en månad släpps Bungie's sista Halo och peppen är enorm. Det kommer bli så bra,att vi snackar GOTY- material här.

Spelade du betan i maj så vet du att Armor Abilities är det nya svarta och det är dem jag tänkte skriva lite om, så här är dem, en efter en:

SPRINT
Du får en temporär speed-boost (sju sekunder) helt enkelt. Min favorit i betan eftersom den kan användas på så många olika sätt; vill du ha raketstruten först, spring. Jagad av en noob med plasmasvärd, spring. Glömde du spola på toaletten och flickvännen är på väg in... ja, du fattar.

JETPACK
Du är nu inte bara en genmodifierad supersoldat, utan en genmodifierad supersoldat som kan flyga! Min åsikt?
Meh, du bokstavligt talat skriker "Skjut mig" när du leker flygplan. Det finns användningsområden dock.

ACTIVE CAMO
Bli osynlig! Det är ju svincoolt ju, eller hur? Fast, nää, inte eftersom du fortförande syns lite grann, du blir döv och det förstör din radar. Till din tröst så kan jag säga att det ser bättre ut i det fulla spelet.

ARMOR LOCK
Bli odödlig! och blå. Du blir odödlig i fem sekunder och släpper ut en EMP-burst som förstör din fiendes sköldar. Grymt användarbar i betan, har dock blivit nerfad så nu har den längre recharge-tid.

EVADE
Hoppa/rulla iväg för att undvika skott och granater och annat tjafs. Gillade skarpt på grund av samma anledningar som sprint. Kommer att finnas tillgänglig för Spartans också, inte bara Elites.

HOLOGRAM
Skapa en exakt kopia av dig själv och lura ut alla campare ur sina tält. Din kopia kan bara springa i en rät linje och försvinner om du skjuter ett skott eller två på den.
Jag vill prova den. Nu. Det ser så kul ut.

DROP SHIELD
En blandning av bubbelskölden och regeneratorn från Halo 3. Stå i den och känn livskraften flöda in i dig igen, typ. Den kan dock förstöras av om fienden bombaderar dig tillräckligt. Just nu så ser den nästan för bra ut. Men jag vet ju inte.

Peace bro'!

HQ
Ett grymt bra band.

Ett grymt bra band.

Skrivet av MarcusH den 8 juli 2010 kl 22:23

I femte klass så införskaffade jag Need for Speed: Hot Pursuit 2 och det är en grej som jag verkligen gillade med det spelet; soundtracket.

Course of Nature, Hot Action Cop och The Buzzhorn är band som för alltid kommer att finnas i min mp3, men ett band slår ut ALLT på musikväg och det bandet heter Pulse Ultra. Tyvärr hann dessa genier bara släppa en skiva. Den heter Headspace och släpptes 2002. Finns på Spotify, BTW.

Musiken liknar en blanding av Tool och Deftones fast med lite mer metalinfluenser.

Tryck på länken och lyssna på en galet bra låt.

http://www.youtube.com/watch?v=pgH8HGpQNfw

Sluta särskriva!

Skrivet av MarcusH den 29 juni 2010 kl 20:07

Det går inte tio minuter i dagens samhälle innan man ser någon form av särskrivning på en reklamskylt, i en dagstidning etc. På internet halveras den tiden.

Droppen som fick bägaren att rinna över var när vår svensklärare (svensklärare!) gav oss instruktioner om ett projekt. Så här började dem:

"När du skriver bok recensioner så är det viktigt att..."

Ska det vara så j*vla svårt att fatta att så fort du skriver ett ord som består av två ord så skriver man ALLTID ihop dem, t.ex:

Skum tomte
Skumtomte

Vilket ser bäst ut? Skriv ihop... eller dö. Seriöst, jag skojar inte. Jo, kanske lite.

Saker jag vill se i Mass Effect 3.

Skrivet av MarcusH den 11 juni 2010 kl 22:43

Mass Effect 1 och 2 är två av mina absoluta favoritspel och nu när trean är på väg så tänkte jag lista saker jag vill se i Mass Effect 3.

* Ett nytt team. Det ultimata vore om man fick välja ett eget team bestående av sina favoriter från både ettan och tvåan, plus några nya. The best of the best liksom.

* Garrus Vakarian. Kommer inte önskemålet här ovan att tillfredsställas så vill jag fortsätta att ha min favorit-turian vid min sida.

* Jorden. BioWare har varit sparsam med information om mänsklighetens vagga och jag vill veta mer. Det ultimata vore en enorm slutstrid på jorden med planeten som insats, eller vad säger ni, gubbar?

* Överhettning. Jag verkar vara den enda som inte gillade ammo clip-funktionen från tvåan. Det var enormt irriterande att behöva leta ammo hela tiden och behöva byta bort sitt favoritvapen till man hade dödat tillräckligt med fiender med fjutt-pistolen.

* Strider i låg gravitation. Ungefär som slutstriden i ettan. Gillade det skarpt.

* Mirandas rymd-rumpa, behöver jag säga mer?