Svenska
Blog
Kontrolfreeks, mina erfarenheter till PS4

Kontrolfreeks, mina erfarenheter till PS4

Jag kunde verkligen inte slappna av när jag spelade COD till PS4 i början. Jag ville inte att joystickarna skulle falla sönder och min vänstra började efter en kort tid se ut som den skulle ge med sig med tiden. Jag provade därför gummipluttar från ORB för 79 spänn. De funkade inget vidare då de tog i undertill och skapade då ett gnällljud.

Jag tittade då upp kontrolfreek och fastnade till slut för dem på bilden ovan och jag kör den bulliga varianten på vänsterspaken och den skålade på högern. Den skålade är ganska hal innan man blir varm om fingrarna, men sedan fungerar den som en smäck! Tänk på att jag endast håller tummen på kanten och inte i hela skålen så hur du upplever dem kanske blir annorlunda. Den bulliga har grymt grepp direkt och är riktigt bekväm för tummen när man sprintar. Den funkar ypperligt på höger spak också, jag föredrar bara skålade varianter på högerspaken.

En fotnot är att fästena på kontrolfreeksen faktiskt repar PS4kontrollens vänstra pianolackade område. Det blir ett litet streck som man kan se i rätt vinkel. Jag bryr mig inte men är man känslig för sånt så.

Jag kan gott rekommendera ett par. Jag kör de lägsta varianterna i cqc familjen så det inte blir så stor höjdskillnad mot original. Siktet känns nog aningen bättre och jag vågar vara mycket mer aggressiv på spakarna vilket hjälper i stridens hetta.

Använder du något tillbehör på dosan?

HQ