LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog

      Guldkund hos Webhallen

      Inatt bestämde jag mig för o slå näven i bordet! Slå till! Öppna plånboken! Slå sönder spargrisen som ungarna säger. Dags att köpa Uncharted 4. Verkligen dags, för jag har inte trehundra andra spel som jag redan behöver spela - oh nej... verkligen inte(jo det har jag). Men fattade ändå mod och klickade på lägg i varukorgen - jag behöver Uncharted 4 i mitt liv och Drake behöver mig i sitt(nåja).

      Allt var frid och fröjd.. skulle klicka på nästa när Webhallen försöker präckla på mig mer prylar. Givetvis var jag även här stark och modig och klickade på gå till kassa... nej jag var svag.. och trillade dit som så många gånger förr. Ohh en Star Wars tröja för under 100:- okej då.. Men oj se här... Innan jag visste ordet av det hade jag handlat för mer än jag tänkt. Nåja, vad vore en bal på slottet och hela den biten. Nya tröjor är alltid välkommet.

      Nog om det dock! För när jag väl betalat spektaklet skedde det som drev mig till att skriva det här blogginlägget.. Det magiska har skett, tärningen är kastad, tiden är inne, det står skrivet i stjärnorna, hela faderullan. Jag är numera guldkund hos Webhallen. Japp ni läste rätt! GULDKUND. Innebär givetvis undebara förmåner som 9:- frakt istället för 19:- som en ynka silverkund har. Ännu bättre medlemspriser, speedpacking, VIP status. Känner mig som kung över en helt ny värld. Vilken fantastisk känsla.

      Plötsligt förstår jag en liten gnutta hur Brännan känner sig, som dessutom innehar två(!!) guldstatusar! Bördan är enorm, man känner pressen på sina axlar. Men jag känner att jag är redo. Redo att axla rollen som guldkund. Jag skall göra mitt yttersta!

      Guldkund hos Webhallen

      HQ