Svenska
Blog
Gott nytt år (och tack)

Gott nytt år (och tack)

Skrivet av Petter den 31 december 2020 kl 12:50

Tack. Jag vill inleda så. Tacka dig, för att du hängt med även i år. Surfat, läst, kommenterat, bloggat, forumdiskuterat, skrivit egna recensioner, kritiserat, berömt, tipsat... Ditt stöd under 2020 har naturligtvis varit livsviktigt för oss på Gamereactor och det är också därför som jag vill be dig om ursäkt. För det är knappast någon hemlighet för någon av oss att Gamereactor som spelsite inte fungerat som den borde under det gångna året, och det anser jag vara minst lika frustrerande som du gör. Inloggningsproblemen kvarstår, du som användare loggas ur stup i kvarten, har problem med att logga in igen och långa forumposter, kommentarer eller blogginlägg som du skrivit försvinner när du klickar på "posta". Det vill jag be dig om ursäkt för, och tacka för ditt tålamod.

Jag vill även be om ursäkt för att vi har haft banners under året som gått som kraschat sidan, som gjort din upplevelse som besökare förskräcklig. Jag vill be om ursäkt för att vår serverpark varit instabil vilket resulterat i att siten legat nere alldeles, alldeles för mycket under senare halvan av 2020 och jag vill be om ursäkt för att vår videospelare enligt er feedback fungerar lika dåligt som vår app gjort, i flertalet år nu. Detta är alla saker som vi naturligtvis måste se till att åtgärda och det smärtar mig en smula när jag ser kommentarer om att vi inte bryr oss om er upplevelse, för det gör vi. Det finns ärligt talat ganska få saker här i livet som jag bryr mig mer om, faktiskt. Men min makt är begränsad här, och eftersom vi idag finns i 15 olika länder - är det såklart en mycket, mycket, mycket mer omfattande process att stuva om, bygga nytt, ändra och laga - än vad det var för tio år sedan då jag och Emil Hall styrde mycket av det du känner till här på Gamereactor.

I samma veva har väl de funktionella problemen och tillkortakommanden som idag existerar här på sidan gått hand i hand med 2020, rent allmänt. Ett riktigt skitår, kan vi väl lugnt säga. Covid-19 har ju styrt om vardagen för de allra flesta av oss och även om jag personligen haft ett bra år utan sjukdomar, med friska, glada kidz, massa träning, personlig utveckling, lyckad avgiftning från snorstarka painkillers, lyckade insatser i min pågående husrenovering, simulatorbyggande, massa bra spel, fortsatt filande på den egenskrivna musiken med mitt band Muskedunder och så vidare - är jag såklart plågsamt medveten om att det verkligen inte sett ut så för alla. och jag tror att jag talar för oss alla när jag skriver att vi såklart hoppas på ett bättre 2021.

Som chefredaktör för Gamereactor har 2020 varit både utmanande (som sagt) men även tillfredsställande och roligt. Nya konsoler innebär alltid nytändning för oss som arbetat med detta i många, långa år och tillsammans med massa annan fenomenal hårdvara som letat sig ut i butikshyllorna samt en hel drös med suveräna spel, har jag i stort sett ingenting att klaga på här. Vi har ju som du såklart vet pysslat med våra årliga sammanfattningar av spelåret som gått här på siten den senaste veckan och jag hoppas innerligt att du kikar in framförallt det vi anser vara årets tio bästa spel, alla kategorier (länk).

2021 ser ännu bättre ut. Jag känner mig mer motiverad och framförallt inspirerad än jag gjort på länge och det slår mig återigen att jag mest troligt har världens roligaste jobb. Om några månader har jag pysslat med Gamereactor i 19 års tid, vilket nästan är halva mitt liv, och det känns på flera sätt än ett bisarrt. Men det säger såklart också massor om hur fantastisk denna bransch är, och hur mycket jag gillar att interagera med dig som läser. Tack för 2020 och gott nytt år på dig.

HQ