Svenska
Blog

Fjolårets bästa hårdvara

Skrivet av Petter den 2 januari 2021 kl 20:27

Mången finfin mackapär släpptes under fjolåret som därmed inte bara var ett bra spelår utan även ett exemplariskt år för den prylkåte. Med tanke på att Gamereactor Årets Spel 2020 är färdigt, tänkte jag ta tillfället i akt här och kora mina absoluta favoriter bland all nysläppt hårdvara här i min babbliga nonsensblogg. Here goes nathink!

(3) Supra Nero TX
Svenska Supra (som i årtionden gjort finfin högtalarkabel) drämde under 2020 till med vad jag anser vara den mest prisvärda in ear-luren på marknaden. Kvalitativ headset-funktionalitet, lysande design, minimal storlek och vikt, enkel parningsfunktion och lyyysande, underbar ljudkaraktär med ett punchigt, balanserat mellanregister, knivskarp diskant och strålande, varm, djup basåtergivning.

(2) LG CX OLED
Världens bästa TV blev under 2020 ännu bättre tack vare CX som trots initiala småproblem med G-sync och variabel uppdateringsfrekvens dominerar TV-världen för oss gamers tack vare 120 Hz-stöd i panelen, 10ms i input lag, marknadens bästa fjärrkontroll och marknadens mest problemfria inbyggda operativsystem. LG regerar vidare, helt enkelt.

2020 ÅRS BÄSTA HÅRDVARA
(1) Dual Sense
Det släpptes två helt nya next gen-konsoler under fjolåret - men bara en next gen-handkontroll. Skillnaden mellan dosan till Xbox Series X och den till PS5 var och förblir enorm och det är för mig enkelt att kora en vinnare här, för den stavas Dual Sense. Världens bästa handkontroll.

Fjolårets bästa hårdvara

HQ