Svenska
Blog
HQ
Demon's Souls Remake - ny guidad tur

Demon's Souls Remake - ny guidad tur

Skrivet av Retrysak den 7 november 2020 kl 15:57

En ny informativ gameplay-video där Bluepoint Games "kreativa regissör" Gavin Moore guidar oss igenom en 12min lång video av spelet har smugit sig ut på Youtube. Vi får bl.a. stifta bekantskap med Bluepoints vision av Boletarian Castle, Shrine of Storms, Tower of Latria och sist men inte minst den fruktade Valley of Defilement. Man kan väl inte annat än säga att det ser fantastiskt ut och om hakan befinner sig i knät från tidigare glimtar av spelet så är det inte läge att plocka upp den nu.

https://youtu.be/iQXBMiLSYJo

HQ
Erfarenheter av Sony 55" XG95 sökes

Erfarenheter av Sony 55" XG95 sökes

Skrivet av Retrysak den 4 juli 2020 kl 14:49

Jag tänkte köpa en Sony 55" XG95 nu när priset är såpass bra. Det är en väldigt väldokumenterad modell men jag är väldigt intresserad av att höra vad ägare till modellen tycker efter mycket användning. Jag spelar en hel del och vad jag förstår har den ganska låg "input-lag" (runt 20ms) vilket är bra, dock stödjer den inte "variable refresh rate". I dagsläget har jag en Sony 48" W705C från 2015, väldigt bra tv men bara 1080P.

Nintendo Wii U frågor?

Nintendo Wii U frågor?

Skrivet av Retrysak den 31 augusti 2019 kl 13:38
This post is tagged as: wii u, nintendo, e shop, spel

Hej, har köpt en begagnad "Nintendo Wii U" men har lite frågor. Det följer inte med någon HDMI-kabel, funkar vilken billig variant som helst samt vilken modell måste det vara (1.2, 1.3 1.4)? Det var längesedan jag spelade på en Nintendo konsol men har ett gammalt konto som jag skapade när jag köpte en 3DS för många år sedan, är det samma konto som man loggar in på Wii U och deras E-Shop med? All övrig information uppskattas, Har förstått att man inte längre kan köpa spel med kontokort direkt via konsolen.

Doom Classic Complete inte längre på PS-Store?

Doom Classic Complete inte längre på PS-Store?

Skrivet av Retrysak den 5 augusti 2019 kl 16:37
This post is tagged as: doom 1, doom 2, doom classic complete, ps3

Då Doom 1 och 2 till PS4 inte var några höjdarkonverteringar tänkte jag istället införskaffa dem till PS3 som jag förstått är betydligt mer trogna originalet.. De verkar dock inte finnas kvar, någon som har koll på varför?

https://store.playstation.com/sv-se/product/EP1003-NPEB01014_00-DOOMCOMPLETEPACK