Svenska
Blog
Clank! IIIIN SPAAAACE!

Clank! IIIIN SPAAAACE!

Skrivet av robthedog den 16 augusti 2017 kl 18:52

Helt out of nowhere så dök det upp. Uppföljaren till ett av de spel jag spelat mest i år och fått flest förfrågningar om att dra fram, Clank!. Om du är familjär med originalspelet som släpptes förra hösten så vet du att det är en deckbuilder där man spelar en tjuv som ska försöka samla på sig så mycket skatter som möjligt i ett slott och sen fly innan draken äter upp en.

Clank! In Space är då ett fristående brädspel med samma grund i att ta sig runt med hjälp av en lek som man bygger under spelets gång och samlar på sig skatter. Fast då såklart IIIIN SPAAAACE! och ombord ett rymdskepp. Så istället för en drake har man en alien, istället för guld har man credits, istället för att plocka upp från marken så hackar man terminaler.

Spelet är dock mycket mer än bara en reskin, då brädet denna gång kommer gå att modifiera för att se olika ut varje gång. De ska även ha lagt in en del mer mekaniker i form av mer avancerade kort med factiontyper som ger olika kombos och någon ny hackerfunktion.

Har ärligt talat inte helt och hållet full koll på allt det nya. Men har du inte spelat Clank! innan, för att du tyckt det verkat för simpelt, så är detta verkligen något du bör hålla koll på i höst! Likaså om du har spelat en del Clank! men har känt ett sug för något som är snäppet mer avancerat!

Men ja, jag är ingen superbloggare, sitter på mobilen och har lite ont om tid, så checka in videon istället vetja!
https://www.youtube.com/watch?v=wj9Ysm95meQ

HQ