Svenska
Blog

Ny skapad blogg och aktivitet ska det vara framöver.

Efter ett mycket långt inaktivt år ungefär sedan jag skrev senast här, så är jag äntligen klar med designen min.

Den blev en bra början på design men bättre blir man med Photoshop vilket jag oftast använder när jag gör Thumbnails för min Youtubekanal.

Så här kommer jag skriva allt inom Spel, hårdvara, foto & film och Youtube som jag brinner för och vad annat som helst random också.

:)

HQ
HQ

Kan Call of Duty bli WWII nästa år, kanske?

Idag kom trailern till Infinite Warfare, årets Call of Duty spel. Jag tänker inte ge nån kritik tills jag själv personligen har fått testat spelet. Det som kändes i min mage av trailern, att det var ingen oro alls, jag hade det förra året av Black Ops III och förr förra året av Advanced Warfare, där känslan var fruktansvärd av respektive spels trailer. Infinite Warfare utspelas sig vilket år? Vet vi inte. Men det såg mer verkligare ut av en framtids genre än både Black Ops III och AW. Det som jag vill komma till är, kan vi få WWII nästa år kanske? Nu kanske jag låter som om jag kan veta saker i förhand. Så här är det, Battlefield 5 och ryktena som sprider sig just nu handlar ju om att vi äntligen ska få tillbaka WWII som vi har saknat i ett decennium nu. Och om det är sant, då tror jag att Treyarch, Sledgehammer Games och Infinity Ward kommer fatta och inse vad vi Gamers vill ha. Vi vill inte ha Future games Sci-Fi, vi vill ha World War II. Med dagens teknik som Frostbite 3 eller 3.5 och att uppleva den tids eran på sådan motor skulle vara skit häftigt. Och när dom utvecklarna får se den episka striden på den tids eran i kommande battlefield 5 (1944) så kommer dom att gå till ritbordet och göra det vi vill ha. World War II.

Det är min tanke på 2017 nästa år. Om Sledgehammer Games inte är dumma nog och gör ett Advanded Warfare 2.

Jag tok-älskar Carmageddon: Reincarnation!

Jag tok-älskar Carmageddon: Reincarnation!

Jag köpte detta förra året när det släpptes i Early-Access form. Det var trist, det var ful-grafik och jag vart totalt besviken över spelet. Varför? För Carmageddon hör till min barndom som än idag en av världens bästa spel någonsin. Jag som 5-6 årig pojk 1998 sitter och spelar Carmageddon 1 & 2 med blod och hemska saker som är rekommenderat för 18 år, älskade spelen.

Nu hade jag inte rört det nyaste Carmageddon på 1-år för det var inte bara dom nackdelar som var allt. Det flöt inte på alls, trots att AMD 7800 grafikkort är högsta rekommenderade kravet kunde inte jag spela spelet med dåvarande 780 Ti.

Men nu idag i förrgår installerade jag det igen och vilken skillnad. Snyggare grafik (Inte det snyggaste heller inte det fulaste) proppat med mycket innehåll, skade-fysiken i spelet är superb. Och att det flyter på med allt på Max grafik i 1440p upplösning. Och det är så beroendeframkallande att jag kan sitta i timtal och märker att klockan redan är så mycket. Och bekräftade rykten om att detta ska komma till konsol, men som ett annat spel lät ju toppen och ännu bättre att vi PC spelare också får det (Gratis) på Steam vi som äger Carmageddon: Reincarnation.

Enda nackdelarna är väl först och främst poliserna i spelet som är en aning dryga dom jagar bara dig och fokuserar på dig mest och att bilfysiken inte är den bästa, dom kunde ha gjort den mer realistisk, det är ju 2016. Bättre kunde dom ha gjort den.

Annars är detta skit-roligt spel, ger 8/10 :D

Ny Gameplay från CalinexStudios.

Ny Gameplay från CalinexStudios.

Ny vecka, alltid lägger vi upp på torsdagar en Gameplay.

Denna gång var det mycket svårt att hitta en gammal Gameplay och klippa ihop än dom nyaste från i år.

Så jag fann till slut en 2 år gammal Black Ops Gameplay som vi filmade då och har legat i en mapp i 2 år nu och visst fan blev det nånting roligt utav den. :)

Bara att söka på CalinexStudios Gaming på Youtube.