Svenska
Blog

Lottar ut CiV Brave New World!

Skrivet av Siberia den 4 juli 2013 kl 03:37

Denna blogg kommer postas om några gånger i veckan tills tävlingen är avslutad. Tävlingen avslutas den 12e, när spelet officiellt släpps i Sverige. Fy för olika släpptider!

Läs först

Är Steamgifts.com fejk?

Nej. Hemsidan har i skrivande stund 339,889 medlemmar, 442,122 mottagna gåvor av ett uppskattat värde av $5,737,548.27. Gamereactormedlemmarna Crunt och Trollbjörn har båda vunnit spel därifrån. Från mig, till och med.

Mer om sidan här


Tjänar du någonting på detta

Nej. Detta är ingen refferal av något slag. Jag har själv betalat för spelet och det vilar som gåva i min Steam Inventory, för alla ögon att beskåda.


Tänk om de snor mitt Steam-konto!

Sidan får aldrig händerna på dina kontouppgifter.


Vem bestämmer vem som vinner?

Slumpen.


OBS! DU MÅSTE VARA MEDLEM I GAMEREACTORS STEAM GRUPP FÖR ATT KUNNA DELTA! DÅ KAN SJÄLVFALLET LÄMNA GRUPPEN EFTER TÄVLINGEN!

VINN HÄR

HQ
HQ
Min värsta Monopol-deal (någonsin)

Min värsta Monopol-deal (någonsin)

Skrivet av Siberia den 1 januari 2013 kl 16:51

I ett försök att få tag på alla magentafärgade gator (prisklass 2800-3200 kronor) för att kunna bygga hus och senare hotell, blev det en fläskig deal mellan Trollbjörn och mig. Hans magentagata (S:t Eriksgatan, om jag inte minns fel) för tio tusen kronor, fri passage på alla magentagator... Och en ny avatar. För evigt. På den, låt mig citera Trollbjörn, briljanta kunggubben George Lucas och hans präktiga hals.

Dealen räddade honom i slutändan, och sänkte mig.

Mitt körkort slarvades bort

Mitt körkort slarvades bort

Skrivet av Siberia den 11 december 2012 kl 13:46

I november tog jag körkortet och redan den första veckan betalades frakturan, då hade ett passande fotografi samt signatur redan skickats in. Nu är det inte november längre, men december och det har gått mer än fyra veckor.

Vad hände? Ingen vet riktigt, än. Körkortet blev klart och "skickades" den 13, men någonstans gick det ohyggligt fel. I skrivande stund letar både posten och trafikverket sedan timmar efter körkortet som tydligen tog till flykten, eller något.

Illa.