LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog
      Ännu en satans klocka (köp)

      Ännu en satans klocka (köp)

      Ja, nu har han gjort det igen. Firar nytt jobb och tänkte därmed bränna av mer än jag egentligen har råd med på någonting så livsnödvändigt som en klocka. Varför köpa ett PS5, uppgradera datorn, eller fixa bostadsrätt när man kan ha något snyggt på handleden och öka risken att utsättas för rån substantiellt?

      Jag besökte Sthlm nu den 31 Maj för upphämtning av lite arbetsutrustning. Arbetet kommer ske helt på distans, vilket såklart är både skönt och tråkigt. Väl i Sthlm hade jag planerat en visit på Krons, för att kolla på Omegas nya Aqua terra (modellen med grön urtavla som mäter eleganta 38mm). I stället hamnade jag på Nymans ur för en värdering, väl där fastnade jag för lite olika IWC-klockor och råkade som av en händelse snegla på montern med pre-owned. Där ser jag denna BJÄSSE till klocka. Åtminstone enligt mina preferenser mätt, då dess 42mm överstiger min principiella maxgräns på 40mm. Efter att jag prövade den på fanns det ingen återvändo. Har aldrig sett något liknande, och eftersom jag är en obotlig hipster vägde det tyngre än IWCs något intetsägande stil och Omegas överpolerade finish.

      Idag sitter jag med en något större klocka på min obehagligt smala kycklinghandled, men är otroligt nöjd ändå. Detta var ämnat att bli.

      Mvh
      William

      PS
      Klockan i fråga heter Master Compressor GMT Dualmatic, rullar på tungan.
      DS

      HQ