Svenska
Blog
Dark Souls till PC

Dark Souls till PC

Grattis alla PC-ägare. Ni får nu möjligheten att spela ett av mina personliga favoritspel om ni inte redan gjort det. Fromsoftware ska nu släppa detta mästervärk till PC.

Allt verkar inte vara frid och fröjd dock. Fansen gnäller över att dlc inte ännu avslöjats till konsoler, att PC-spelet ska stödjas av GFWL och inte Steam. Personligen har jag ingen erfarenhet av GFWL så jag kan inte yttra mig om detta men om fansen inte är nöjda eller om det finns ett missnöje med detta borde de se över detta snarast så de inte tappar i eventuell försäljning.

De har nu visat upp en ny trailer med nya områden och bossar. Personligen har jag redan tagit platinum i Dark Souls så jag har absolut inget emot om From släpper detta som en dlc till spelet tillsammans med någon patch som kan fixa några buggar, Blighttown verkar fortfarande vara ett problemområde exempelvis.

Jag tycker att folk gnäller aningen mycket över en god nyhet som är nytt innehåll och möjligheten att spela Dark Souls till PC. Nu får vi se hur resten kommer yttra sig. Jag håller tummarna för en bra port till PC, härligt online-läge samt främst att vi lojala konsol-ägare får ta del av detta nya innehåll.

http://www.facebook.com/#!/darksouls

HQ