Svenska
Blog

JRPG-snack #14 - Persona 5 får ett mobilspel

Skrivet av Vahlstrom den 14 april 2021 kl 18:08

JRPG-snack #14 - Persona 5 får ett mobilspel

Det här med mobilspel... Alltid på tapeten nu för tiden. Persona 5 är nästa spel på tur. Det är Perfect World Games som har utannonserat Code Name: X, vilket de bekräftat kommer vara baserat på Persona-serien. Filnamn och en binär kod i trailern visar också att det handlar om den femte delen i serien. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta. För det första är det ett mobilspel som baseras på ett japanskt rollspel som är hundratals timmar långt. Sen kommer det från en kinesisk studio som inte direkt sprutat ut supertitlar utan mest varit inriktade på "free-to-play" till PC. Är du sugen på att kolla in den första trailern kan du göra det på Youtube HÄR.

Övriga nyheter

Disgaea RPG, ett annat mobilspel, har släppts i väst
I den grymt underhållande serien Disgaea väntar jag på den sjätte delen, som kommer inom en snar framtid. Under tiden har det släppts ett mobilspel kallat Disgaea RPG till iOS via App Store och Android via Google Play. Protagonister från hela serien kommer medverka och betyget sitter för närvarande på en fyra utav fem på Google Play.

NEO: The World Ends with You släpps i juni
Vi är tre månader från releasen av NEO: The World Ends with You. Den 27:e juni släpps det nämligen till Playstation 4 och Switch. PC-versionen, via Epic Games Store, kommer någon gång i sommar.

HQ