Svenska
Blog
Black sails..

Black sails..

Skrivet av wally den 2 mars 2015 kl 19:33

Jag är inget fan av det, konceptet är bra men utförandet desto mindre. Men det finns ett stort problem..
Det går inte sluta kolla, varje vecka sitter jag där redo att inta nästa avsnitt varför vet jag inte.
Men det är väl det där med pirater kanske.. Jag har alltid varit intresserad av dessa berättelser och koncept något är det men tycker ärligt inte att det är speciellt bra, men det kanske är som nikotin det är inte bra du vet att det inte är bra men det går inte sluta för det, haha vad vet jag.

På tal om Black sails så ska jag nu kolla in avsnitt nummer sex. Så vi får väl se om jag fortsätter att kolla, just nu lutar det åt det i alla fall!

Annars har dagen varit ganska seg.
Vaknade kl 03:00 inatt drog mot plugget senare och vid ankomsten fick jag veta att jag slutar klockan tio d.v.s. en timmes lektion. Det kändes så onödigt så jag vet inte vad. I ögonblicket fick jag och min vapendragare idén att dra mot den större staden nämligen Karlstad det resulterade i en ny telefon laddare bara för att jag inte ville vara utan telefon (dags att söka hjälp kanske.)
Lite mat på det också sedan begav vi oss hemåt, har spenderat resten av tiden med lite spooderman! Ett nöje fast ärligt talat kunde det varit så mycket bättre, men allt kan man väl inte få.

Det var allt för idag!

tjo

J

HQ