Svenska
Blog
Saker jag faktiskt gillar.

Saker jag faktiskt gillar.

Skrivet av wally den 4 mars 2015 kl 19:03

Ska prata om Blacklist serien som har fångat mig rejält och utan James hade det troligen aldrig hänt. Ska vara ärlig innan Blacklist så visste jag inte ens vem han var hade sett han förut men aldrig riktigt tänkt på honom som någon "topp" skådespelare, efter jag kollat på Blacklist har jag helt ändrat åsikt! Han är fenomenal och en av de bättre skådespelare jag vet om i dagsläget.

Men självklart finns ju aspekten rätt roll för rätt person. Om han skulle göra lika bra ifrån sig i en annan roll är ju oklart. Men av det jag sett så är han grym och alla som inte lagt en kik på Blacklist har missat något det kan jag garantera!

Men tomma ord utan åsikter funkar ju inte. Serien känns som en enda lång actionfilm med mycket nyskapande trots att det egentligen inte är det men det känns ändå som att det hela tiden dyker upp nya saker och lite "ledtrådar". Att James gör sin roll sjukt bra har vi redan konstaterat men utöver honom tycker jag att hela listan gör bra ifrån sig karaktärerna är trovärdiga i mina ögon och man känner med dem.

Men alla saker har ju sina plus och minus och så även Blacklist Agent Ressler har en förmåga att hamna i knipa väldigt ofta medans Lizzy klarar sig och räddar dagen självklart är hon en huvudperson men enligt mig finns de bättre sätt man kunde gjort detta på men således detta egentligen är det enda minus tecknet jag kan komma på så är det en fis i rymden inget man egentligen borde hänga upp sig på!

Så letar ni efter en serie att kika på om kvällarna så rekommenderar jag denna starkt!

Dagen bjöd på illamående när man vaknade så det blev att stanna hemma och idag klarade jag ut TASM för andra gången och jag blev förvånad över hur kort det faktiskt var, jag ville minnas att det var längre men efter ynka 5 timmar var jag klar med storyn. Blandade känslor det känns som att det finns så mycket att hämta inom Spider man egentligen om rätt utvecklare fick chansen men licens spel är licens spel antar jag. På listan väntar Batman origins som jag håller med och sedan ger jag mig in på TASM 2 för att köra igenom det ännu en gång för att sedan komma igång med lite recensioner kommer jag recensera två st av dessa innan jag ger mig in på nyare material!

Kan finnas lite stavfel någonstans hinner inte kolla igenom skrev detta väldigt fort för måste springa vidare!
Hoppas alla haft en grym dag så hörs vi senare!
pz, J

HQ