Svenska
Inte nöjd med Witcher 3 grafiken? (PC versionen)

Inte nöjd med Witcher 3 grafiken? (PC versionen)

Skrivet av ZimpanX den 2 juni 2015 kl 19:07
This post is tagged as: The Witcher 3, Wild hunt, Grafik, Modifikation, PC

Det har skrivits mycket om att den färdiga produkten av Witcher 3 inte lever upp till tidigare trailers som visades upp.

Om du är en av dessa som känner sig besviken av detta och sitter med PC versionen av spelet så kanske modden nedan som jag knåpat kan göra det lite lättare att torka bort tårarna?
https://sfx.thelazy.net/games/preset/3733/

Det finns och en hel drös med andra liknande modifikationer på samma sida som man kan välja på om den jag skapat ej faller i smaken. :)

HQ
Dags för nya skrivbordshögtalare

Dags för nya skrivbordshögtalare

Skrivet av ZimpanX den 5 mars 2014 kl 22:31

Mitt Logitech Z-5400 system som jag använt flitigt sedan 2006 gick för en tid sedan sönder (glapp i sladden till kontrollenheten).

Tydligen så skulle det bara bli dyrt och krångligt att laga, har visserligen mina hörlurar men är inte alltid optimalt för alla situationer.

Därför har jag nu börjat kolla efter ersättare (har skjutit på detta allt för länge) och sitter nu i valet och kvalet mellan följande system.

Logitech Z-906
http://www.siba.se/product/7344854/z-906-5-1

eller

Edifier S530D
http://webshop.multitech.se/PartDetail.aspx?q=p:2994912

Z-906 fungerar nästan exakt i stort sett som min gamla Logitech setup som pajade, gillar dock inte att man tagit bort displayen på kontrollenheten och försimplat (dummat ner) fjärrkontrollen.

S530D ska enligt omdömen erbjuda bättre ljud, ser snyggare ut och kontrollenheten och fjärrkontrollen påminner mer om valen jag hade med mitt Z-5400. Missar dock Dolby och DTS Surround i spel och film, samt färre anslutningsmöjligheter.

Har egentligen inte så höga krav, förutom att systemet ska gå att koppla till min PC, PS3 och 360 Slim.

Vad tycker ni att jag ska välja mellan dessa två? Eller bör jag titta på ett helt annat system?

HQ